Тука един юзър твърди че в Русе имало бегачки-италиянки вървящи на бензин че и на газ(пропан-бутан)
"svetoslav_iv" : КОЛЕГА ИВАНКО РС ТИ КАТО ТОЛКОВА ПРЕТЕНДИРАШ ЧЕ КАРАШ БЕГАЧКИ МОГАЛИ ДА ТЕ ПОПИТАМ ЕДНО ? ЗАЩО Я КАРАШ НА ГАЗ И ТОВА ВАЩО ПРОСЛОВУТО ПУНТО ИЛИ ТИПО ЛИ БЕШЕ НЗ ГО ЗНАЕМ ЩО ЗА СТОКА Е!!!УЖ МНОГО ВАРВЯЛО А ПАК ЕДНО КОМБИ МУ ПОКАЗА ЧЕ НЕВАРВИ ХИЧ ДАЖЕ,ДА НЕ КАЗВАМ КОМБИТО С КАКЪВ МОТОР Е?"За правописа и словореда на колегата не нося отговорност,явно има само 8-ми завършен клас(защото има шофьорска книжка,а нея я дават при завършен 8-ми)Интересно втората съм я виждал,ама първата ми убягва
Още по-интересно е това комби,което явно се оказва някакъв призрак,щото никой не го е виждал
Така че,колегите които имат някакво инфо и снимки на въпросните бегачки ,моля да споделят
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имало интересни бегачки в Русе
Collapse
X
-
Re: Имало интересни бегачки в Русе
Току що се свързах с Продуцентитете от БТВ на предаването ЯСНОВИДЦИivanko_rs написа:Така че,колегите които имат някакво инфо и снимки на въпросните бегачки ,моля да споделят
Е те това ще е задачата другият вторник в шоуто
По не потвърдена информация от Сова5 очаква се засилен медиен инерес
( грубо окло 4 200 000......4 300 000 зрители това без Он-лине телевизионите )
-
Аз имам снимка на едната бегачкаivanko_rs написа:Тука един юзър твърди че в Русе имало бегачки-италиянки вървящи на бензин че и на газ(пропан-бутан)
"svetoslav_iv" : КОЛЕГА ИВАНКО РС ТИ КАТО ТОЛКОВА ПРЕТЕНДИРАШ ЧЕ КАРАШ БЕГАЧКИ МОГАЛИ ДА ТЕ ПОПИТАМ ЕДНО ? ЗАЩО Я КАРАШ НА ГАЗ И ТОВА ВАЩО ПРОСЛОВУТО ПУНТО ИЛИ ТИПО ЛИ БЕШЕ НЗ ГО ЗНАЕМ ЩО ЗА СТОКА Е!!!УЖ МНОГО ВАРВЯЛО А ПАК ЕДНО КОМБИ МУ ПОКАЗА ЧЕ НЕВАРВИ ХИЧ ДАЖЕ,ДА НЕ КАЗВАМ КОМБИТО С КАКЪВ МОТОР Е?"За правописа и словореда на колегата не нося отговорност,явно има само 8-ми завършен клас(защото има шофьорска книжка,а нея я дават при завършен 8-ми)Интересно втората съм я виждал,ама първата ми убягва
Още по-интересно е това комби,което явно се оказва някакъв призрак,щото никой не го е виждал
Така че,колегите които имат някакво инфо и снимки на въпросните бегачки ,моля да споделят 
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Хм .....ivanko_rs написа:Тука един юзър твърди че в Русе имало бегачки-италиянки вървящи на бензин че и на газ(пропан-бутан)
Абе аз още си мълча за пропан-бутана, ама май знам кой, от къде пазарува консумативи за газовата си уредба и уж сме яки тунери пък ни настройват колите едни хора от един друг град /не е Русе/ дето едва ли ще извадят сносна кола скоро ама нейсе
ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Сори ама ти заключиха темата "4х4" та един съвет още да ди дам ако приемеш де! Турбинирането верно не е трудна работа "Ве" особено, ако ще се турбинираш от към багажника, както колегата с кулераidm написа:Току що се свързах с Продуцентитете от БТВ на предаването ЯСНОВИДЦИivanko_rs написа:Така че,колегите които имат някакво инфо и снимки на въпросните бегачки ,моля да споделят
Е те това ще е задачата другият вторник в шоуто
По не потвърдена информация от Сова5 очаква се засилен медиен инерес
( грубо окло 4 200 000......4 300 000 зрители това без Он-лине телевизионите )
А
и за вертикалното излитане: Поне в багажника място има много - насочи студената част на "въздухонадувката" да въздухонадува надолу и така ще излиташ вертикално по-лесно "Ве"
Е малко задницата първа ще се отлепя ма после и предницата ще тръгва след нея тя въздухонадувката ще въздухонадува - яко няя проблеми! Айде успех пуснете си там от Русе друга темичка да видим как излиташ вертикално "Ве"
Даже на с. Острово има летище и там мое да дойдеш някой път да излетиш вертикално
Мисля, че поста е актуален за темата все пак заглавието е "Имало интересни бегачки в Русе" Е тази дето с Idm я коментираме съвсем на място /според мен/ в тази тема може да стане даже най - интересната бегачка в БГ
Коментар
-
Ти от там ли си че ги знаеш тия работи2000 20v turbo написа:Даже на с. Острово има летище и там мое да дойдеш някой път да излетиш вертикално
( не че мен ме бърка )А между другото само да ти кажа че около Русе има доста повече летища
Аз се сещам за поне 3
Коментар
-
Не, че те бърка верно ама ако все пак настояваш не не съм от там. Работя в Търговище, живея на друго място Иванко РС има "агенти" там - питай го помагат му по Дедъра и му казват коя кола колко върви! Пък с тез трите летища около Русе що ти е вертикално да излиташ бе човек! Излитай си, както си му е редаidm написа:Ти от там ли си че ги знаеш тия работи2000 20v turbo написа:Даже на с. Острово има летище и там мое да дойдеш някой път да излетиш вертикално
( не че мен ме бърка )А между другото само да ти кажа че около Русе има доста повече летища
Аз се сещам за поне 3 
Ма като гледам с какво трябва да излетиш май трите летища едно след друго да ги наредим - трудна работа! Освен ако ти е по-гоуемичък багажника да сложиш още няколко въздухо.... кво им викаше там! Междувременно харесвате ми как се подкрепяте русенските фенове - поне тука във форумите мноо ще ми е кеф, ако освен във виртуалния и в реалния свят сте така
Това последното съвсем сериозно го пиша
Коментар
-
Повярвай ми така е2000 20v turbo написа:Междувременно харесвате ми как се подкрепяте русенските фенове - поне тука във форумите мноо ще ми е кеф, ако освен във виртуалния и в реалния свят сте така

Подкрепяме се навсякъде във всяко едно отношение
Коментар
-
Ами колега, за това което питаш има толкова прост отговор. Просто погледни темата за срещите в Русе и ще престанеш да задаваш отговори. Хайде поздрави от още един сектант.2000 20v turbo написа:Не, че те бърка верно ама ако все пак настояваш не не съм от там. Работя в Търговище, живея на друго място Иванко РС има "агенти" там - питай го помагат му по Дедъра и му казват коя кола колко върви! Пък с тез трите летища около Русе що ти е вертикално да излиташ бе човек! Излитай си, както си му е редаidm написа:Ти от там ли си че ги знаеш тия работи2000 20v turbo написа:Даже на с. Острово има летище и там мое да дойдеш някой път да излетиш вертикално
Аз се сещам за поне 3 
Ма като гледам с какво трябва да излетиш май трите летища едно след друго да ги наредим - трудна работа! Освен ако ти е по-гоуемичък багажника да сложиш още няколко въздухо.... кво им викаше там! Междувременно харесвате ми как се подкрепяте русенските фенове - поне тука във форумите мноо ще ми е кеф, ако освен във виртуалния и в реалния свят сте така

Коментар
-
Сига малко ша ви порицая
ама се отплеснахте от темата
Колеги,туй че се хапем по форума,не значи че хапем и наживо(без подбуда де),така че като решите идвате
Колега 2.0 20 турбо,моя човек в Попово е най-добрия настройчик на газови уредби когото познавам,а ако не знаеш турбо автомобил доста трудно се настройва на газ
Към колегата Светослав ,ами карам си я на газ щото не съм богат да давам 2.3ххх лв за литър бензин,отгоре на това скоро ще се премине на газов инжекцион и тогава ще стават много "интересни мапвания" повярвай и вървенето естествено ще бъде доста по-добро от на бензин.Не че не прицепвам тарикатите на бензин де
а и колата ми е ежедневка ,а не БЕГАЧКА
Айде по-темата и без отклонения
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар