Споко, нямаме бърза работа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скромен тест
Collapse
X
-
mihail.nikolov21 колега, жалко че си от Благоевград. Тури в джоба някой лев и ела към Русе ако искаш. Както кажеш така ще се пускаме, в завои, на прави отсечки на къси, на дълги отсечки по твой избор. След това ще пуснем клиповете на колегите да се порадват малко и те
П.П. Аз пък карам без задни амортисьори
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Аз сам с теб колега.И моето е 1.2 75,но е леко пипнато.ако те бие ела да ти дам моетоmihail.nikolov21 написа:мом4е зимам задни амортисиории казва6 каде и кога да се бегаметай като нямам 6анс на права отсе4ка,6те се бегаме в завоиако не представлява трудност за тебсамо да те информирам да не се притеснява6-нямам спотртно ока4ване,двигатела нее пипан аблолютно ни6тосамо малко по 6ироки гуми отзад 185/65/14tyson написа:mihail.nikolov21 да бягаш с тази гнида :D аз с 1.9JTD бих 3-те пъти, пък камо ли 2.4
И да паднеш,пак те подкрепям
Вече карам разумно!
Коментар
-
Естествено,турбината върши голяма работа.Аз лично,колкото и да не е за вярване,карах преди марея 1.9 тд с интеркулер.ГНП-то валео и пушеше кото икарус,но такова ускорение на печка,дори и JTD-то нямаvsd написа:Това каква скорост вдигаш на 2-ра и 3-та не е от толкова голямо значение. Въпроса е да ги правиш бързо. Кажи една по-безопасна отсечка около половин километър и с удоволствие идвам.Смея да твърдя че jtd-то вдига оборотите доста по-бързо от 1,6 и 1,8.Кажи с колко смяташ че ще ме дръпнеш за да знаем после кой ще черпи бира
Вече карам разумно!
Коментар
-
Ей хора, ще ме съсипетеstoyano Пуснато на: Чет Май 21, 2009 10:41 am Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- ГНП-то валео и пушеше кото икарус,но такова ускорение на печка,дори и JTD-то няма
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Брех и аз си направих подобно тестче.Обаче нещо странно се случи.Някъде на 60 км/ч се включи за момент ръчната, светна лампичката за секунда и изчезна
, замириса на феродо....мисля, че ме забави около 1-2 секунди...а пък и багажника беше пълен със стари вещи за вилата.Сори за лошото качество, обаче нямаше как да закача GSM-а, така, че да не мърда
http://www.youtube.com/watch?v=C3VYCMGmF40
Коментар
-
Сега не знам каква грешка има в скоростомера, аз лично по него съм правил 9.Грешка ли е не е ли, това не знам.Ако някой толкова го интересува, ще му направя една 9-ка.Пак казвам не меря по gps-и и други чудеса на техниката, а само по това,което ми показва скоростомера.Колега emzo, а вас какъв филм ви гони, че не разбрах?
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар