Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Vw Passat 2.0 TDI VS PUNTO HGT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

zarcov написа:
    tomazo написа:
    все пак човека не иска да троши кола за 30+К за да се дърпа с итал.малолитражка редно е да подхващаш ,теми след като си "СКЪСАЛ ГЪЗА"на някой на Бояна ,а не от фолклорни случки из пътищата на Бг с куп незнайни ситуации ,подходящи само за маса в подх.компания p.s.хората които си купуват подобни коли (акцизни ) не ги купуват да им слагат чипове и да се дърпат по бояна ,там се търси други неща ,като конфорт возия и прочие и прочие ...До лятото тая тема стана излишна
    Акцизна?!?! Че тая кола не е повече от 40к ти сам написа 30к+ това ли ти е акцизната кола???!?! Я хвани се снимай някаде писна ми от молоумници. А за колегата Red Storm хгт-то е 1,8 а ВЕЛИКИЯ ПАСАТ е 2.0
    Не искам да се бъркам във вашият спор кое колко върви. Но преди месец продаох такъв Пасат 4х4 2007г. за 60к. лева. А и акциза се определя от конате не от цената.
    Fiat Brava 1.6 16V
    Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053

Коментар

Абе то се е видяло, че тва Пунто е спънато и грам не върви....

Коментар

Колега zarcov, не стига, че наистина не си се дърпал РЕАЛНО с Пасат-а, ами продължаваш да твърдиш, че ще го скъсаш и то 170 коньовата версия. Аз пак ти казвам, че за атмосферка 130 коня са нищо и колата ти тежи 1 тон, а не 800 кила както си мислиш. Само ще ти спомена, че тука в Русе имахме едно такова жълто HGT и гоуф 3 GTI 150 коня, така му скъса ританките на туй префалено HGT, че оня после дума не можеше да обели.И вземи си оправи словореда и целия начин на изразяване!!!!!Не си ти тука най-великия(или форума да е твой) да държиш такъв тон, ясно ли ти е?Има много повече хора тук които разбират повече от теб
        Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ма още ли са морите с тва прочуто дърпане - бати ситуацията голфаджийска
          fiat coupe 1.8 16v

Коментар

Да де тая тема се превърна в "ОДА ЗА ПУНТОТО ЗАРКОВО" То колегата манталитета и възпитанието си го има, само трябва да видя дали имам връзки да му уредя един пернишки номер
            фиатче Браво 2.0

Коментар

zarcov написа:
              tomazo написа:
              все пак човека не иска да троши кола за 30+К за да се дърпа с итал.малолитражка редно е да подхващаш ,теми след като си "СКЪСАЛ ГЪЗА"на някой на Бояна ,а не от фолклорни случки из пътищата на Бг с куп незнайни ситуации ,подходящи само за маса в подх.компания p.s.хората които си купуват подобни коли (акцизни ) не ги купуват да им слагат чипове и да се дърпат по бояна ,там се търси други неща ,като конфорт возия и прочие и прочие ...До лятото тая тема стана излишна
              Акцизна?!?! Че тая кола не е повече от 40к ти сам написа 30к+ това ли ти е акцизната кола???!?! Я хвани се снимай някаде писна ми от молоумници. А за колегата Red Storm хгт-то е 1,8 а ВЕЛИКИЯ ПАСАТ е 2.0
              Колегата Red Storm знае много добре кое колко е.Подразни ме израза *италианска малолитражка*.Значи 1,8 е малолитражка,2.0-голямолитражка.То и CRX VTEK e малолитражка...
              Octavia RS
              Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Неможеш да сраваш кола 1.8/131 коня и 2.0/155 коня виж ако е Браво 155 коня вече ще стане интересно щот и уменията си казват думата но ми е интересно това Пунто с колко разтояние загуби (долу-горе)? щот ме съмнява да е много

Коментар

MateikoGT написа:
                  Неможеш да сраваш кола 1.8/131 коня и 2.0/155 коня виж ако е Браво 155 коня вече щте стане интересно щот и уменията си казват думата но ми е интересно това Пунто с колко разтояние загуби (доло-горе)? штот ме съмнява да е много
                  На 100-ния метър хвърля водата

Коментар

Red Storm написа:
                    Колегата Red Storm знае много добре кое колко е.Подразни ме израза *италианска малолитражка*.Значи 1,8 е малолитражка,2.0-голямолитражка.То и CRX VTEK e малолитражка...
                    Я ти си признай каква е марката на твоята изненада за Калояново :D
                    sigpic
                    Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                    475HP 11,5/1,9/191
                    YouTube

Коментар

ici написа:
                      Red Storm написа:
                      Едно старо AUDI 1984 г. Двуврато.
                      Octavia RS

Коментар

Red Storm написа:
                        Ае Матей само двувратки ли караш ве? Тука има едно такова двуврато 80 хем е на метан и пак върви кат самолет.

Коментар

Според мен двете коли изобщо немогат да се сравняват. Пасата е по-горен клас и е по-тежък, та даже и дизел. Но въпреки това вървящото пунто на дръпка от 0-180км/ч пада. Пасата ще е по-тромав на старта, но след 130-140 нещата са други. Запомни винаги има кола която върви повече от твоята. Аз от такива дръпки само съденителя си изгубих
                          Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Red Storm написа:
                            ici написа:
                            Red Storm написа:
                            Абе то, че е старо старо, ама ко има под предния капак, че е матор матор е, ама какъв
                            Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

306 к.с. Сега съм в процес на пазарене и проучване на документите. Трябва да се мисли нещо и за акциза.
                              Octavia RS

Коментар

Колко кубика е това Ауди?
                                now. BMW E39 523i '98 170hp
                                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Working...
                                X