zarcov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Vw Passat 2.0 TDI VS PUNTO HGT
Collapse
X
-
Fiat Brava 1.6 16V
Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053
-
Колега zarcov, не стига, че наистина не си се дърпал РЕАЛНО с Пасат-а, ами продължаваш да твърдиш, че ще го скъсаш и то 170 коньовата версия. Аз пак ти казвам, че за атмосферка 130 коня са нищо и колата ти тежи 1 тон, а не 800 кила както си мислиш. Само ще ти спомена, че тука в Русе имахме едно такова жълто HGT и гоуф 3 GTI 150 коня, така му скъса ританките на туй префалено HGT, че оня после дума не можеше да обели.И вземи си оправи словореда и целия начин на изразяване!!!!!Не си ти тука най-великия(или форума да е твой) да държиш такъв тон, ясно ли ти е?Има много повече хора тук които разбират повече от тебPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
zarcov написа:tomazo написа:все пак човека не иска да троши кола за 30+К за да се дърпа с итал.малолитражкаредно е да подхващаш ,теми след като си "СКЪСАЛ ГЪЗА"на някой на Бояна ,а не от фолклорни случки из пътищата на Бг с куп незнайни ситуации ,подходящи само за маса в подх.компания
p.s.хората които си купуват подобни коли (акцизни ) не ги купуват да им слагат чипове и да се дърпат по бояна ,там се търси други неща ,като конфорт возия и прочие и прочие ...До лятото тая тема стана излишна
Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
ici написа:Red Storm написа:Колегата Red Storm знае много добре кое колко е.Подразни ме израза *италианска малолитражка*.Значи 1,8 е малолитражка,2.0-голямолитражка.То и CRX VTEK e малолитражка...Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Според мен двете коли изобщо немогат да се сравняват. Пасата е по-горен клас и е по-тежък, та даже и дизел. Но въпреки това вървящото пунто на дръпка от 0-180км/ч пада. Пасата ще е по-тромав на старта, но след 130-140 нещата са други. Запомни винаги има кола която върви повече от твоята. Аз от такива дръпки само съденителя си изгубихFiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
Red Storm написа:ici написа:Red Storm написа:Колегата Red Storm знае много добре кое колко е.Подразни ме израза *италианска малолитражка*.Значи 1,8 е малолитражка,2.0-голямолитражка.То и CRX VTEK e малолитражка...Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар