След като излезах най-големия неразбирач и едва ли не пълен глупак какво да ти обяснявам . Държите се като 17-18 годишни пъпчасали тинейджъри , които каже ли някой нещо , което не ви харесва и веднага се започва заяждане , тъпи подхвърляния и кво ли не . Та с 2 думи аз си оставам глупак вие си чоплете пъпките , четете по цял ден за ФЕНОМЕНАЛНИТЕ фиати и така . :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
HGT на 400м?
Collapse
X
-
така е ... може би не най-големия неразбирач но ... един от големите по темата дискутирана тукBOIT написа:След като излезах най-големия неразбирач и едва ли не пълен глупак какво да ти обяснявам . Държите се като 17-18 годишни пъпчасали тинейджъри , които каже ли някой нещо , което не ви харесва и веднага се започва заяждане , тъпи подхвърляния и кво ли не . Та с 2 думи аз си оставам глупак вие си чоплете пъпките , четете по цял ден за ФЕНОМЕНАЛНИТЕ фиати и така . :D
само глупака говори общо и излиза от разговора с подобни глупости
- тва за глупака си го написа сам ... аз прихванах само
колко неща са написани тука дето са конкретни ... ти си млатиш твойте ...питах те като си писал в друга тема - кое е пунтото ГТ евтино за поддръжка ... колко му е разхода ...колко харчи браво 1.6 16в. и колко харчи 20.20в градски цикъл и извънградски ...и понеже видях какви работи и размишления си писал ми става ясно че си лаладжия типичен ... защото незнаеша това за 20хе и колко фиатове млати - никой не го боли
- сам двигател да се състезава срещу цяла кола не съм видял още
хехехепоздрави :D
: Der Engel ist Viren :
Коментар
-
Добре де съгласих се не разбирам от коли и тва е . Какво да направя все трябва да има и такива като мен . Томазо откъде тази увереност в теб , че дори искаш да се дърпаме до БОровец какво мн си добър по завойте ли , тренирал си някъде , завършил си курс за пилоти или Митко Илиев те е научил ли , кажи защо си толкова уверен ,че дори искаш да рискуваме живота на други хора само и единствено да видим кой е по-голям мъж ? Дърпал ли си се до Боровец с някой ? Как може при положение , че още нямаш брада да си толкова сигурен във възможностите си ?Слагайте си коланите
Коментар
-
:Dтва за пъпките го прескочих преди това ... щото пак са общи тъпотии на човек който ама хал хабер си няма кво да напише ...... с въпрос на въпроса знаеш кой отговаря - НАЛИ?BOIT написа:На колко си години и ХГТ ли караш ? Ще съм ти мн благодарен ако ми отговориш на тия 2 въпроса .
малък съм бе ... ама ще ти кажа ...ще чукна 30-така след година и канче ... добре ли е така ? :Dхгт и рено 19 карам и един руски шевролет 4х4 :Dи едно гти карах до преди година и канче ама го тотализирах в студ град на кръстовището там на поликлиника ли е кво ... тия дето са от там знаят един стълб липсваше до спирката от другата страна :D ... а пък още преди това бях в фирма с 150 служебни автомобила и направо да ти кажа карах вече какво ли не и едно седичи размотавах половин година нейде :Dи танк съм карал т72 в сливен 3 армия преди има няма 10 години ... по случайност се уредих да вида как е и това ... малко трудно влизам ама ... става :Dсега - какви изводи ще си направиш като разбра какво карам и на колко години съм ? :D ... едно нищо разбра ... що реши че като имам хгт и съм на 15 неразбрах :Dаз ше пусна една тема скоро в ремонтите и мойте ходенета по мъките с измами в сервизи тука в софия - гледам че и други колеги с хгт-та са се опарили ... със снимки ше видиш разкостено хгт и къв съм брадясъл бре ... не са притеснявай ... :Dи ...
за да приключим темата и офтопика за ХГТ на 402метра ...147к.с. - се мота от 16.3 до 16.8-9 - в зависимост от много работи ...
155к.с. само едно съм гледал на божура - падна до 15.9 и постоянни 16.0 - 16.2 - мисля че те нали са след 95г. и са и мааалко по тежки въпреки всичко ...айде да поработиме малко са
Коментар
-
абе ти нещо имаш проблеми някакви явно с възрастовите граници ... или си решил че си много вече мъдър зрял и колосален или си чичка на 45-50 години дето ги разбира нещата щото едно време си е правил ремонти сам на руския фиат.какво общо има възрастта с карането ... НЕ отричам че предимно младежите се трошат като за световно ама то така е и в холандия примерно ... там така ми казаха като бях ... ми мене ме е блъскал по най-тъпашкия начин един чичок дето рева че 40 години бил шофьор и нямал катастрофа а тръгва да се включи в движение ... обръща кофа за боклук и ме блъска !!! какво - годините са измервател на майсторство ли ? нещо не си много функционален мисловно ... да не е като в древна гърция - колкото повече седиш на една кълка пред градския съвет толкова повече помъдряваш ... ако не сменяш кълките все същия галош ше си останешBOIT написа:Добре де съгласих се не разбирам от коли и тва е . Какво да направя все трябва да има и такива като мен . Томазо откъде тази увереност в теб , че дори искаш да се дърпаме до БОровец какво мн си добър по завойте ли , тренирал си някъде , завършил си курс за пилоти или Митко Илиев те е научил ли , кажи защо си толкова уверен ,че дори искаш да рискуваме живота на други хора само и единствено да видим кой е по-голям мъж ? Дърпал ли си се до Боровец с някой ? Как може при положение , че още нямаш брада да си толкова сигурен във възможностите си ?
тука до нас синчето на комшията един чунчо на 19 ходи при дуневите ... там явно курсове некви има нали за по-спортно каране ли незнам ... не съм запознат ... ми с тяхната 80к.с. РЕЗАЧКА рено меган ми свива редовно шайбите като се пробваме на завойчета.че е кривил мегане не веднъж - вярно е ... акъл много в главата няма ... ама ходи го стигай пича знае как да кара ...
Коментар
-
BOIT написа:Добре де съгласих се не разбирам от коли и тва е . Какво да направя все трябва да има и такива като мен . Томазо откъде тази увереност в теб , че дори искаш да се дърпаме до БОровец какво мн си добър по завойте ли , тренирал си някъде , завършил си курс за пилоти или Митко Илиев те е научил ли , кажи защо си толкова уверен ,че дори искаш да рискуваме живота на други хора само и единствено да видим кой е по-голям мъж ? Дърпал ли си се до Боровец с някой ? Как може при положение , че още нямаш брада да си толкова сигурен във възможностите си ?
естествено ,че съм се дърпал ,щом го предлагам ,аз не плямпам празни глупости !верно нямам брада(но за сметка на това съм запазен) ,ама имам сигурно 1 000 000 навъртяни километра
тренирал съм само футбол 17 години ,но иначе тренирам чупене на коли от каране,живота на другите не рискувам само моя си :D в инт.на истината още ми се живее много !p.s.това не ти е първото "компетентно "мнение ,с което влизаш в излишни спорове и квалификации без да са подплатени с каквото и да било ! нищо лично ,но опитвайки се да визираш и сложиш всичко под един общ знаменател сигурно визираш себе си
p.s.чичка темата е за мерене бе ,с тая разлика ,че на КОНЕ ,а не на магарета
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
имах една астра гси и вече като ми писна да я правя ,бях оставил в гаража на тогавашната работа през дупките дето беше изгнила влизаше вътре да си спи една коткаsachma написа:Виж сега, тя астрата ще те бие, от ръждата е доста олекотена, обикновено остават само колела, двигател и емблема(тя е неръждавейкаtomazo написа:взимай бързата астра и да се дръпнеме до Боровец ако искаш
)
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
братле да не знаеш какво да кажеш е едно, а да си нагъл и да казваш мишок на някой все едно се крие от тебе щото си тартор некакъв е съвсем друго.малко не се ли унасяш ми се струва ?какъв ти е проблема на тебе. че нямаш дар слово? че си незапознат и дилетант ... или че караш смотано и счупено пунто или пък вече си на опел и завиждаш на батковците ? какво очакваш да ти напишат като пишеш глупости - да ти лягат и да ти мият краката с светена вода ли какво ...BOIT написа:хахахаха ама сте се събрали цял отбор Браво фенове евала мишоци :D: Der Engel ist Viren :
Коментар
-
Мани,опасно е,че по завоите може да припука ламарината и....sachma написа:Виж сега, тя астрата ще те бие, от ръждата е доста олекотена, обикновено остават само колела, двигател и емблема(тя е неръждавейкаtomazo написа:взимай бързата астра и да се дръпнеме до Боровец ако искаш
)
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Ми ти като не си фен на фиатите кво правиш тука? Мисля,че опел форума е по подходящ за тебе,там да се кланяте наBOIT написа:хахахаха ама сте се събрали цял отбор Браво фенове евала мишоци :D
Astra С20ХЕ
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар