някой има ли идея за колко ги взима, скорост и т.н.?мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
HGT на 400м?
Collapse
X
-
Честито :DMury_Alfata написа:На бат Насо колата ги взима за 16.2 така че бравото ми се струва че ще е над 17
П.С.Требе да ходя да пробвам новата ми каручка
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Не си прав,дават 13-ки без олекотяването,абсолютно сток :D А с олекотяването дават 10-ки (пак сток)Чичо Скруч написа:Има и доста Астри,които дават под 15,сток,олекотени!
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
да ... и аз исках нещо подобно да му напиша ... ама ти си го формулирал по-добреAbarth. написа:Не си прав,дават 13-ки без олекотяването,абсолютно сток :D А с олекотяването дават 10-ки (пак сток)Чичо Скруч написа:Има и доста Астри,които дават под 15,сток,олекотени!

: Der Engel ist Viren :
Коментар
-
Вчера държаха ниски 15ки и дори под 15,обаче с много олекотяване,а сега вече ги държат без олекотяванеЧичо Скруч написа:Под 15,наистина трудно без валове или азот,но в ниски 15-ки се държат поддържаните и в перкектно състояние?
Можеби утре ще държат 14 със запушен катализатор на 2 цилиндъра
p.s.ставаш смешен,спри се
Коментар
-
Глей са брат,наистина за под 15,прекалих,ма кво ше кажеш,че няма Астри в ниските 15-ки,сток?А?И къде съм писал за каталкизатори,ма кво се излъгах да пиша в тоя смешен,ламерски форум!Ае чао лек!Карайте си бегачките и се питайте постоянно как се сменят крушките на фаровете и как се отваря багажника,то тва са ви темичките,смешници!Ето го къде бил "сериозния". Получаваш жълто картонче. Още едно мнение в този стил и ще бъдеш освободен да си избиваш пубертетските комплекси на друго място. Поздрави kiro_of_the_dayAbarth. написа:Вчера държаха ниски 15ки и дори под 15,обаче с много олекотяване,а сега вече ги държат без олекотяванеЧичо Скруч написа:Под 15,наистина трудно без валове или азот,но в ниски 15-ки се държат поддържаните и в перкектно състояние?
C20XE RULZ
Коментар
-
ЩЕ ТИ КАЖА,ЧЕ НЯМА АСТРИ В НИСКИТЕ 15-КИ СТОК ДА!Сток значи колата както си е оригинално,без абсолютно никакви модификацииЧичо Скруч написа:Глей са брат,наистина за под 15,прекалих,ма кво ше кажеш,че няма Астри в ниските 15-ки,сток?А?И къде съм писал за каталкизатори,ма кво се излъгах да пиша в тоя смешен,ламерски форум!Ае чао лек!Карайте си бегачките и се питайте постоянно как се сменят крушките на фаровете и как се отваря багажника,то тва са ви темичките,смешници!Abarth. написа:Вчера държаха ниски 15ки и дори под 15,обаче с много олекотяване,а сега вече ги държат без олекотяванеЧичо Скруч написа:Под 15,наистина трудно без валове или азот,но в ниски 15-ки се държат поддържаните и в перкектно състояние?
Заблуден сектант
Коментар
-
Кажи ми С20ХЕ кои евронорми спазва? Аз ще ти отговоря-НИКОИ,просто защото е много стар мотор,с 20 20В сравнявай 2.0 16 екотек мотора на Астра G,тогава какво ставаЧичо Скруч написа:Брат,наистина прекалих с тез 14-ки,така си е
,не съм се регнал да се караме,ма квото и да си говориме 2.0 20В е доста назад от С20ХЕ! 
А калибрата ако я сравниш с типо седичивалволе същата година и става тегаво
Коментар
-
в никви норми не влиза ...седичито не е по бързо от хгт на 400м ... сток ...бравото страда предимно от килограми в повече ...калибрата е по-бавна и от двете ...екотека е пък вече е ултра умрял ...Abarth. написа:Кажи ми С20ХЕ кои евронорми спазва? Аз ще ти отговоря-НИКОИ,просто защото е много стар мотор,с 20 20В сравнявай 2.0 16 екотек мотора на Астра G,тогава какво ставаЧичо Скруч написа:Брат,наистина прекалих с тез 14-ки,така си е
,не съм се регнал да се караме,ма квото и да си говориме 2.0 20В е доста назад от С20ХЕ! 
А калибрата ако я сравниш с типо седичивалволе същата година и става тегаво
: Der Engel ist Viren :
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар