Успех тогава
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 1.1 55 / 1.2 60 vs Lancia Delta 2 1.8 103к.с.
Collapse
X
-
Не забравяй, че чинкуечентото също е полско, двг му е много по-мощен (е...със 18 коня ли колко...), а теглото не е много по-голямо - 6хх кг...Replay написа:Щом ще е със залози,аз залагам на 126п ,знаете ли какъв летящ старт има
Иначе по темата:Успех с ланчията - аз много харесвам този модел на ланчия... надявам се да победиш, макар че давид ще се бори срещу голиат... все пак давид е по-малък, лек и ловък
Коментар
-
Е фиатчето е 23 коня,често срещан цвят банановkiler_4o написа:Не забравяй, че чинкуечентото също е полско, двг му е много по-мощен (е...със 18 коня ли колко...), а теглото не е много по-голямо - 6хх кг...Replay написа:Щом ще е със залози,аз залагам на 126п ,знаете ли какъв летящ старт има
Иначе по темата:Успех с ланчията - аз много харесвам този модел на ланчия... надявам се да победиш, макар че давид ще се бори срещу голиат... все пак давид е по-малък, лек и ловък 
,два цилиндъра, както и да е нямат място за сравнение но биха изглеждали сладки една до друга
Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
/offtopic: скоро щях да снимам 2 едно до друго - и двете сини - в съседния блок живее едно момче, което си купи 126п за 800 леваReplay написа:Е фиатчето е 23 коня,често срещан цвят банановkiler_4o написа:Не забравяй, че чинкуечентото също е полско, двг му е много по-мощен (е...със 18 коня ли колко...), а теглото не е много по-голямо - 6хх кг...Replay написа:Щом ще е със залози,аз залагам на 126п ,знаете ли какъв летящ старт има
,два цилиндъра, както и да е нямат място за сравнение но биха изглеждали сладки една до друга 
Много е готино и адски запазено, но в момента на едно място му липсва част от боята... иначе е супер...
Коментар
-
Моето пък не съм го карал от лятото,стои в гаража на село и все повече ме притеснява че трудно ще го подкарам отново ,но при първа възможност ще го поразвъртя по улицитеkiler_4o написа:/offtopic: скоро щях да снимам 2 едно до друго - и двете сини - в съседния блок живее едно момче, което си купи 126п за 800 леваReplay написа:Е фиатчето е 23 коня,често срещан цвят банановkiler_4o написа:Не забравяй, че чинкуечентото също е полско, двг му е много по-мощен (е...със 18 коня ли колко...), а теглото не е много по-голямо - 6хх кг...Replay написа:Щом ще е със залози,аз залагам на 126п ,знаете ли какъв летящ старт има
Много е готино и адски запазено, но в момента на едно място му липсва част от боята... иначе е супер...
Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар