jorko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
интересно ми е иска ли някои да си премерим колите на 0-400м
Collapse
X
-
Unoto прави 17,86 на божураdivaka написа:Само от любопитство. Като знам, че пунтото е над 300 коня, можеш ли да кажеш колко е Уно-то...Защото и за Пунто-то може да се напише, че е 1.4, ама.....jorko написа:Уно 1,5 си търси партньор на пистата ...
повече от второтоtomazo написа:аз съм нов фиаткаджия ,ама 300 коня си е тръпка ...щом е в гаража значи се кара само лятото ,еййй любопитството е голямо нещо .p.s.чел съм за него ама приемах нещата ,като запалена реклама или по скоро фиат фанатизъм .
правил съм 17.95 , но сега очаквам по-малко но все пак не се ангажирам с точна цифраSelqatin написа:Unoto прави 17,86 на божураdivaka написа:Само от любопитство. Като знам, че пунтото е над 300 коня, можеш ли да кажеш колко е Уно-то...Защото и за Пунто-то може да се напише, че е 1.4, ама.....jorko написа:Уно 1,5 си търси партньор на пистата ...

Коментар
-
много ясно брад4е преди сега6ното ми типо карах Типо1.9ТДИ стра6на ма6инка бе6е оба4е много 4есто пука6е главата като го напуна за 3 месеца две глави прьсна Оба4е на тоя дето го продадох же4е по4ти година без проблеми Мойе би е от карането ниAnaboliy написа:така ми се ще и аз да се направя ан състезател ама с моето браво дизел
( май не е мн за такива работи. Я кажете професионално мнение. 1.9 ТД 100 коня става ли за бегачка?
Коментар
-
Ами ако си навитак, аз март съм в БГ ще се пробваме. Аз съм с 1.6 103 коня...Са за 3 коня може да ти дам малко преднинаAnaboliy написа:така ми се ще и аз да се направя ан състезател ама с моето браво дизел
( май не е мн за такива работи. Я кажете професионално мнение. 1.9 ТД 100 коня става ли за бегачка?
...Който друг от колегите с Браво е навит за дръпки да пише...А тия с двойките да не се обаждат... :P
FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар