S.W.A.T. написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
E46 318 Ci, Пунто
Collapse
X
-
Теоритиците си лаят, голфа си върви!
-
Valiosport написа:На твоя дизел силата наистина му е само в старта... :D Малко повече съм ходил на гонки и съм се гонил от ТЕБ, за да ми казваш какво да правя!Доколкото си спомням ти си компетентен по всичко, преди ми спореше че ми били вдигани оборотите над 1000 на празен ход.Не ми се спори да ти обяснявам, ама айде ще ти кажа, щото рацинга ти е много далечен. При дизела, това, че ще дръпнеш първите 5 метра не те спасява, това се получава заради по-големия въртящ момент и ако си със 6 степенна трансмисия(в случая като мен), докато удариш втора и този до теб те е подминал вече на първа скорост. неговата втора свършва където свършва моята трета и вече съм на 4-та. И така на едно бягане на 400 метра съм изредил скоростите до 5-та. Излишно е да ти казвам, че при напомпен дизел е много важен съединитела, 95% от случаите втора скорост "не влиза". Да не говорим какво "блъскане" се получава в кутията. Именно за това не искам да се гоня, почти всички които познавам и ходят на гонки, имат по една кола за ежедневно каране и една такава която ползват само за гонки. На дизела най-голямата е сила е да го закрепиш на втора примерно с 2000 оборота, както е развъртяла турбината, подавате сигнал с клаксон и само стъпваш, вече трябва да знаеш, кога конкретния дизел "спира" да върви и да минеш на по-голяма предавка, иначе почва да тъпче на едно място.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Готови са да ти обърнат огледалата И най-важното е че не са виртуални като твоите ...Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
didich написа:В София пътищата са мокри, не става, като подобри времето ще тествамеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Valiosport написа:S.W.A.T. написа:Готови са да ти обърнат огледалата И най-важното е че не са виртуални като твоите ...207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
WhitePower написа:Алфа 147 1.9 нафтова печка хвърля ръкавицата да Дидичpunto HGT
Коментар
-
Сложете и оригиналния софтуер на тази алфа, за да сте равностойни.Предполагам сте наясно, че просто няма никакъв шанс срещу Пунтото. Ако по някаква причина Пунтото падне, или нещо не е добре технически или сте я "чипосали".Комшията ми има такава алфа 1.9 16в 140к.с само че неговата е с чип, трябва да го питам да направим един-два стартаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
pplk написа:Valiosport написа:S.W.A.T. написа:Готови са да ти обърнат огледалата И най-важното е че не са виртуални като твоите ...'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар