Абе аз в Жигула форума ли се озовах
. Като се чипне ХД-то, има доста Купенца, понатряскани Алфички,някоя друга турбо Капа бързи италянки колкото ти душа иска.Ставаше въпрос за 1.6 vs 1.8 ние отидохме на 200-300 коня пак.Ми хубаво както казах с 1.2 16V скачам на IS-ка и какво като ме направи спрял.Да качи той 1.2 да го видим колко върви...Точно там е въпроса - ГЕРМАНСКА кола ( това май само тука го има - някой от форума разказва случка с БМВ и веднага другите "сектанти"-остави се бе ние караме жигули само БМВ е кола...ми за кво е Фиат форум тогава
) с по малко от (хайде от мен да мине) 1.8 вървяща няма...(ако не броим и опелите (ако преживеят зимата де ))... Та хвърлям ръкавицата на всяко стоково ГЕрМАНСКо 1.2 да идва да видим колко вътрвят...Като във Алфа форума някакъв пич с Е39 М-ка (400 коня) , се кефи,че направил 2 коли на дизелова Алфа с 220 коня...ми ако Алфата беше бензин и тя 400 коня (малко по равностойно)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заигравка с БМВ 318 TI ?!?
Collapse
X
-
И 320 са също толкова спрели, колкото и 316 и 318. За по големите двигатели не мога да кажа нищо, ама като гледам тия колко вървят, си представям, че и по-големите са същите "бегачки".А относно 330 xd - там вече е друго нещо.Ето линк с гонка от летището в Павликени http://vbox7.com/play:39063a2b Въпросното БМВ Е46 Купе е 231 коня, но с чип и генерация. На 1 приятел е. Тая Хонда е от Пловдив, с двигател на англичанка мисля че е - 1.8 169 коня и ...Princo написа:А за е36 съдите по ? 316 ? 318i ? 325,328,330,332 ...Все е36,дето хич не са спрели. Да не говорим едно 330 хд колко ще се изгаври с половината модели на фиат ...
Коментар
-
Правилно, колега, това е тежка и луксозна кола. Не е направена за гонка, ама рейсърите не издържат, особено като им сложат 1 кюнец от 15 лв втора ръка....Колега, как 150 бе ? Моето 140 прави на 7100.slav4o_vt написа:Ами това е - тежка кола, със задно с преден двигател - с кардан (големи загуби).Иначе онзи ден пак го пробвах бравото на трета - 150 без една чертичка и прекъсвач. А имаше едни клипове във vbox-а 1.6 срещу стило JTD 115 к.с.
Коментар
-
за тях килограмите не са важни , само конете . Сравняват две коли едната 700/кг а другата 1500/кгslav4o_vt написа:Ами това е - тежка кола, със задно с преден двигател - с кардан (големи загуби).Иначе онзи ден пак го пробвах бравото на трета - 150 без една чертичка и прекъсвач. А имаше едни клипове във vbox-а 1.6 срещу стило JTD 115 к.с.
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
Е, коя е 700 и коя 1500 ?cveiba написа:за тях килограмите не са важни , само конете . Сравняват две коли едната 700/кг а другата 1500/кгslav4o_vt написа:Ами това е - тежка кола, със задно с преден двигател - с кардан (големи загуби).Иначе онзи ден пак го пробвах бравото на трета - 150 без една чертичка и прекъсвач. А имаше едни клипове във vbox-а 1.6 срещу стило JTD 115 к.с.
Коментар
-
Това го казах образно . Хондата е доста по лека от бавареца .uBaHoBB написа:Е, коя е 700 и коя 1500 ?cveiba написа:за тях килограмите не са важни , само конете . Сравняват две коли едната 700/кг а другата 1500/кгslav4o_vt написа:Ами това е - тежка кола, със задно с преден двигател - с кардан (големи загуби).Иначе онзи ден пак го пробвах бравото на трета - 150 без една чертичка и прекъсвач. А имаше едни клипове във vbox-а 1.6 срещу стило JTD 115 к.с.
Коментар
-
Да, ама Хондата е 170 коня, а Бавареца 230 + чип и генерация.cveiba написа:Това го казах образно . Хондата е доста по лека от бавареца .uBaHoBB написа:Е, коя е 700 и коя 1500 ?cveiba написа:за тях килограмите не са важни , само конете . Сравняват две коли едната 700/кг а другата 1500/кгslav4o_vt написа:Ами това е - тежка кола, със задно с преден двигател - с кардан (големи загуби).Иначе онзи ден пак го пробвах бравото на трета - 150 без една чертичка и прекъсвач. А имаше едни клипове във vbox-а 1.6 срещу стило JTD 115 к.с.
Коментар
-
Да , ама качваш 3-ма човека по 100/кг във Хондата може и четирима ако има къде да седне четвъртият и пак да се пуснат :D Направи и клип да видим как Хондата бие Бавареца . Пък туй чип+генерация за мен не значи нищо . Ако мапера е грамотен колкото мен БМВ-то може и никога да не запали :DuBaHoBB написа:Да, ама Хондата е 170 коня, а Бавареца 230 + чип и генерация.cveiba написа:Това го казах образно . Хондата е доста по лека от бавареца .uBaHoBB написа:Е, коя е 700 и коя 1500 ?cveiba написа:за тях килограмите не са важни , само конете . Сравняват две коли едната 700/кг а другата 1500/кгslav4o_vt написа:Ами това е - тежка кола, със задно с преден двигател - с кардан (големи загуби).Иначе онзи ден пак го пробвах бравото на трета - 150 без една чертичка и прекъсвач. А имаше едни клипове във vbox-а 1.6 срещу стило JTD 115 к.с.
Коментар
-
Колега, ти говориш някакви глупости май, колкото да си казал нещо! За това, че ако седнат 4 човека в Хондата и ще умре е вярно - спор няма! Клип не може да се направи, защото Хондата е от Пловдив, а БМВ-то е продадено още преди няколко месеца. А това БМВ е с десен волан и го продаде момчето за 7500. Няма да ти казвам колко пари е налял да го прави, както визуално, така и под капака. И едва ли ако си купиш такава кола и то с цел да я развиваш, ще отидеш в гаража на някой съмнителен мъж, за да ти прави колата.cveiba написа:Да , ама качваш 3-ма човека по 100/кг във Хондата може и четирима ако има къде да седне четвъртият и пак да се пуснат :D Направи и клип да видим как Хондата бие Бавареца . Пък туй чип+генерация за мен не значи нищо . Ако мапера е грамотен колкото мен БМВ-то може и никога да не запали :DuBaHoBB написа:Да, ама Хондата е 170 коня, а Бавареца 230 + чип и генерация.cveiba написа:Това го казах образно . Хондата е доста по лека от бавареца .uBaHoBB написа:Е, коя е 700 и коя 1500 ?cveiba написа:за тях килограмите не са важни , само конете . Сравняват две коли едната 700/кг а другата 1500/кгslav4o_vt написа:Ами това е - тежка кола, със задно с преден двигател - с кардан (големи загуби).Иначе онзи ден пак го пробвах бравото на трета - 150 без една чертичка и прекъсвач. А имаше едни клипове във vbox-а 1.6 срещу стило JTD 115 к.с.
Коментар
-
Не се заяждам но ако това БМВ е сток 230/коня и му се направи ремап/чип според мен ще стане около 280/коня . Мисля че ХОНДАТА няма никакъв шанс. Понеже си написал 230/коня +чип и генерация.uBaHoBB написа:Колега, ти говориш някакви глупости май, колкото да си казал нещо! За това, че ако седнат 4 човека в Хондата и ще умре е вярно - спор няма! Клип не може да се направи, защото Хондата е от Пловдив, а БМВ-то е продадено още преди няколко месеца. А това БМВ е с десен волан и го продаде момчето за 7500. Няма да ти казвам колко пари е налял да го прави, както визуално, така и под капака. И едва ли ако си купиш такава кола и то с цел да я развиваш, ще отидеш в гаража на някой съмнителен мъж, за да ти прави колата.cveiba написа:Да , ама качваш 3-ма човека по 100/кг във Хондата може и четирима ако има къде да седне четвъртият и пак да се пуснат :D Направи и клип да видим как Хондата бие Бавареца . Пък туй чип+генерация за мен не значи нищо . Ако мапера е грамотен колкото мен БМВ-то може и никога да не запали :DuBaHoBB написа:Да, ама Хондата е 170 коня, а Бавареца 230 + чип и генерация.cveiba написа:Това го казах образно . Хондата е доста по лека от бавареца .uBaHoBB написа:Е, коя е 700 и коя 1500 ?cveiba написа:за тях килограмите не са важни , само конете . Сравняват две коли едната 700/кг а другата 1500/кгslav4o_vt написа:Ами това е - тежка кола, със задно с преден двигател - с кардан (големи загуби).Иначе онзи ден пак го пробвах бравото на трета - 150 без една чертичка и прекъсвач. А имаше едни клипове във vbox-а 1.6 срещу стило JTD 115 к.с.
Коментар
-
Е, колега, то БМВ-то е бензин. Как ще му качи 50 коня тоя чип. При бензинките чипа не качва повече от 10-12%. Ако приемем за по-лесно смятане, че качва с 10% мощността, то: 10% от 230 е 23 ==> ~ 255 коня. Даже току що погледнах в 1 официален български сайт за чип-тунинг и там му дават конете след чипа - 248, а въртящият момент от 300 на 325 Nm.cveiba написа:Не се заяждам но ако това БМВ е сток 230/коня и му се направи ремап/чип според мен ще стане около 280/коня . Мисля че ХОНДАТА няма никакъв шанс. Понеже си написал 230/коня +чип и генерация.uBaHoBB написа:Колега, ти говориш някакви глупости май, колкото да си казал нещо! За това, че ако седнат 4 човека в Хондата и ще умре е вярно - спор няма! Клип не може да се направи, защото Хондата е от Пловдив, а БМВ-то е продадено още преди няколко месеца. А това БМВ е с десен волан и го продаде момчето за 7500. Няма да ти казвам колко пари е налял да го прави, както визуално, така и под капака. И едва ли ако си купиш такава кола и то с цел да я развиваш, ще отидеш в гаража на някой съмнителен мъж, за да ти прави колата.cveiba написа:Да , ама качваш 3-ма човека по 100/кг във Хондата може и четирима ако има къде да седне четвъртият и пак да се пуснат :D Направи и клип да видим как Хондата бие Бавареца . Пък туй чип+генерация за мен не значи нищо . Ако мапера е грамотен колкото мен БМВ-то може и никога да не запали :DuBaHoBB написа:Да, ама Хондата е 170 коня, а Бавареца 230 + чип и генерация.cveiba написа:Това го казах образно . Хондата е доста по лека от бавареца .uBaHoBB написа:Е, коя е 700 и коя 1500 ?cveiba написа:за тях килограмите не са важни , само конете . Сравняват две коли едната 700/кг а другата 1500/кгslav4o_vt написа:Ами това е - тежка кола, със задно с преден двигател - с кардан (големи загуби).Иначе онзи ден пак го пробвах бравото на трета - 150 без една чертичка и прекъсвач. А имаше едни клипове във vbox-а 1.6 срещу стило JTD 115 к.с.

Коментар
-
колега за това бмв дето говориш с десния волан да не е на Иван двата лева то само на звук го докарваuBaHoBB написа:Е, колега, то БМВ-то е бензин. Как ще му качи 50 коня тоя чип. При бензинките чипа не качва повече от 10-12%. Ако приемем за по-лесно смятане, че качва с 10% мощността, то: 10% от 230 е 23 ==> ~ 255 коня. Даже току що погледнах в 1 официален български сайт за чип-тунинг и там му дават конете след чипа - 248, а въртящият момент от 300 на 325 Nm.cveiba написа:Не се заяждам но ако това БМВ е сток 230/коня и му се направи ремап/чип според мен ще стане около 280/коня . Мисля че ХОНДАТА няма никакъв шанс. Понеже си написал 230/коня +чип и генерация.uBaHoBB написа:Колега, ти говориш някакви глупости май, колкото да си казал нещо! За това, че ако седнат 4 човека в Хондата и ще умре е вярно - спор няма! Клип не може да се направи, защото Хондата е от Пловдив, а БМВ-то е продадено още преди няколко месеца. А това БМВ е с десен волан и го продаде момчето за 7500. Няма да ти казвам колко пари е налял да го прави, както визуално, така и под капака. И едва ли ако си купиш такава кола и то с цел да я развиваш, ще отидеш в гаража на някой съмнителен мъж, за да ти прави колата.cveiba написа:Да , ама качваш 3-ма човека по 100/кг във Хондата може и четирима ако има къде да седне четвъртият и пак да се пуснат :D Направи и клип да видим как Хондата бие Бавареца . Пък туй чип+генерация за мен не значи нищо . Ако мапера е грамотен колкото мен БМВ-то може и никога да не запали :DuBaHoBB написа:Да, ама Хондата е 170 коня, а Бавареца 230 + чип и генерация.cveiba написа:Това го казах образно . Хондата е доста по лека от бавареца .uBaHoBB написа:Е, коя е 700 и коя 1500 ?cveiba написа:за тях килограмите не са важни , само конете . Сравняват две коли едната 700/кг а другата 1500/кгslav4o_vt написа:Ами това е - тежка кола, със задно с преден двигател - с кардан (големи загуби).Иначе онзи ден пак го пробвах бравото на трета - 150 без една чертичка и прекъсвач. А имаше едни клипове във vbox-а 1.6 срещу стило JTD 115 к.с.

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар