Тука сме.Ще има среща,как няма да има.Този път ако не дойдеш ще имаш черна точка в бележникът.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз пък още нямам офертаkrasio_79bs написа:А ся де...как ще издържа до неделя?Звънни да я кажеш.z_sutrov написа:Там ще съм. Даже ще имам оферта за тебе.krasio_79bs написа:Тука сме.Ще има среща,как няма да има.Този път ако не дойдеш ще имаш черна точка в бележникът.

Кво пък толкова не му харесваш на 6000К
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Синеее ми.И това не ми харесва.Не го бързам,когато изскочи.la squadra azzurra написа:Аз пък още нямам офертаkrasio_79bs написа:А ся де...как ще издържа до неделя?Звънни да я кажеш.z_sutrov написа:Там ще съм. Даже ще имам оферта за тебе.krasio_79bs написа:Тука сме.Ще има среща,как няма да има.Този път ако не дойдеш ще имаш черна точка в бележникът.

Кво пък толкова не му харесваш на 6000К 
Коментар
-
Хладничко още, адашLittle Bullet написа:айде и аз вече с карта за еко, благодарности на krasio, хаиде тази неделя ако времето е добре да скокнем на един питник цялата таифа някаде надолу...........
Иначе аз съм ЗА, както и колегите, предполагам...
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
И все пак си мисля, че в гората ще е хладно за полянки и др. подобни. Иначе много ми се иска, да не ме разберете погрешно....Ама специалистите по излети в Странджа да си кажатz_sutrov написа:Между другото в неделя го дават около 20 градуса дае. Така че можем да измислим нещо. Аз съм за. така, че предлагайте мястото.
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар