Тц тц
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Кораба голямо плаване направи тия дни.Ударих 1 000 километра из страната пълен до горе.Бургас-Пазарджик-Белово-Юндола-Белица-Семково-420кмБелица-Банско-Белица-60кмБелица-Юндола-Велинград-Пазарджик-Бургас-430км.ПП. Пиши на ЛС или ми се обади на телефона да видим ще има ли джанти за кораба.S.W.A.T. написа:Бяхме обичайните заподозрени
Кораба как е ?
)
Коментар
-
За коя среща говорим? Пък то и какво има да се стягам ако говорим за Ичера? Хвърлям в багажника един сак дрехи, пиене, зареждам на изхода на ОМВ и съм на педал.la squadra azzurra написа:Стягаме се за срещата, аз поне
А същото може да се каже и за теб, колега Сутров Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Е, младоженците сте тъй, айляк, дето се викаz_sutrov написа:За коя среща говорим? Пък то и какво има да се стягам ако говорим за Ичера? Хвърлям в багажника един сак дрехи, пиене, зареждам на изхода на ОМВ и съм на педал.la squadra azzurra написа:Стягаме се за срещата, аз поне

После като станете трима, пак ще си говорим
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Айде на среща че ми домъчня за вас.Последните няколко срещи ги пропуснах заради ангажименти и ми се ще да се съберем тази неделяla squadra azzurra написа:Е, младоженците сте тъй, айляк, дето се викаz_sutrov написа:За коя среща говорим? Пък то и какво има да се стягам ако говорим за Ичера? Хвърлям в багажника един сак дрехи, пиене, зареждам на изхода на ОМВ и съм на педал.la squadra azzurra написа:Стягаме се за срещата, аз поне

После като станете трима, пак ще си говорим 
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар