мен алкохолик ма изкарахте :X пия умерено! и вие отворихте темата за пиенето
ай утре ще се видим
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
То хубаво ама взема да заспа у рейса и ще има да си обикалям по трасето.krasio_79bs написа:Ща качим на 15катаnai7 написа:То убаво ама кой ще ме прибира после до Сарафово,инче найш как ми се пиива едно винце.krasio_79bs написа:Пиянкиии,утре ще пием ли по едно винце на "Уеста"

Нали тя ходи до Сарафово? 
Коментар
-
те ща изхвърлят недей са притеснява. Мене една вечер ме сабуди шофйора а маршрутката. добре че съм на последната спиркаnai7 написа:То хубаво ама взема да заспа у рейса и ще има да си обикалям по трасето.krasio_79bs написа:Ща качим на 15катаnai7 написа:То убаво ама кой ще ме прибира после до Сарафово,инче найш как ми се пиива едно винце.krasio_79bs написа:Пиянкиии,утре ще пием ли по едно винце на "Уеста"

Нали тя ходи до Сарафово? 

Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Да чувал съм я, и съм я посещавал доста често преди време.Намира се точно до нашия блок до сервиз "Лъки"беше добра кръчма преди да решат че се посещава само от милионери.Надуха цените прекалено много за такава кръчма.Тази вечер бях на бирария "Океан" до чадъра в морската грдина.Останах приятно изненадан,има намаление от 30% на цялото меню.5 човека се почерпихме подобаващо с бутилка ракия,уискита,вино,салати,мезета и тн.. за сумата от 100 лева.Сравнение с "Дъгата" се разминахме дет се казва без пари.Утре ще го обсъдим на "Уеста".la squadra azzurra написа:Мисля, че и нещата за кръчмата се изясняват вече. Някой чувал ли е за "Дъга"-та в "Славейков"?
Коментар
-
И аз преди съм ходил,ама тази година не съм. Преди много добре готвеха и беше евтинко. Ама като гледам Краси е писал ,че вече не е.la squadra azzurra написа:Мисля, че и нещата за кръчмата се изясняват вече. Някой чувал ли е за "Дъга"-та в "Славейков"?Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Добре си мина срещата.Пихме по бира,някои по чай,поприказвахме си,па като излязохме на вънка па кат се размириса на изгоряла гума....
Снимките са в галерията.http://gall.fiat-bg.org/v/BG/Burgas/1.11.2009/
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар