браво за снимките
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Нещо не ти харесват снимките ми се струваkrasio_79bs написа:На следващата сбирка ще си нося апарата( чакам да ми го върнат че го дадох на заем )Ще направим по хубави снимки и ще помоля някой от модераторите да ги сложи в галерията.z_sutrov написа:Дано и за напред да сме все така много. А снимките ако може някой да ги качи в галерията , че да се гледат от повече хора.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Чудни са снимките,ама нали се водят доказателствен материал.la squadra azzurra написа:Нещо не ти харесват снимките ми се струваkrasio_79bs написа:На следващата сбирка ще си нося апарата( чакам да ми го върнат че го дадох на заем )Ще направим по хубави снимки и ще помоля някой от модераторите да ги сложи в галерията.z_sutrov написа:Дано и за напред да сме все така много. А снимките ако може някой да ги качи в галерията , че да се гледат от повече хора.
Аз да се похваля че имам апаратче за туй така го казах
Коментар
-
Много са си арни снимките ама да беше ми хванал и червената фанелка.хахахахаla squadra azzurra написа:Нещо не ти харесват снимките ми се струваkrasio_79bs написа:На следващата сбирка ще си нося апарата( чакам да ми го върнат че го дадох на заем )Ще направим по хубави снимки и ще помоля някой от модераторите да ги сложи в галерията.z_sutrov написа:Дано и за напред да сме все така много. А снимките ако може някой да ги качи в галерията , че да се гледат от повече хора.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар