krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ох, горкият...Кажи де си, ще дойдем да те приберем/уж/krasio_79bs написа:Мен не ме бройте тая неделя.Поканен съм на гости и ми беше упоменато "Да не ми идваш с колата.Ще пием ракия и тн.После ще си хванеш маршрутката"
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Май ако отидем да го прибираме, ще се наложи всички дружно с маршрутката да се прибираме.la squadra azzurra написа:Ох, горкият...Кажи де си, ще дойдем да те приберем/уж/krasio_79bs написа:Мен не ме бройте тая неделя.Поканен съм на гости и ми беше упоменато "Да не ми идваш с колата.Ще пием ракия и тн.После ще си хванеш маршрутката"

А колкото до бирата: няма да те мъчим днеска с отварянето.
Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
здр
какво стана с маршрутките стигнаха ли виz_sutrov написа:Май ако отидем да го прибираме, ще се наложи всички дружно с маршрутката да се прибираме.la squadra azzurra написа:Ох, горкият...Кажи де си, ще дойдем да те приберем/уж/krasio_79bs написа:Мен не ме бройте тая неделя.Поканен съм на гости и ми беше упоменато "Да не ми идваш с колата.Ще пием ракия и тн.После ще си хванеш маршрутката"

А колкото до бирата: няма да те мъчим днеска с отварянето.

Коментар
-
Re: здр
Той пресича така спокойно , защото знае че SWAT е в бокса.Joro написа:Днес пък теб те видях сутринта към 9.30-10.00 точно до нас да пресичаш Сан Стефано по всички правила - по диагоналqnislav_88 написа:.......
. Ша те блъсне някоя кола бре! :D
Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар