В такъв случай, удължаваме срока! Бях писал в по-ранен пост, че е добре до края на работната седмица да съберем, каквото ще събираме и в петък да го пуснем! Но тъй като 09.12. е крайният срок за набиране на средствата, можем да ги пуснем и в понеделник!
Може, може :D Той баровец krasio_79bs. Взе че стана по-виш чин от нас Поздравления (мноо ме налива от смях тази емотикона ХаХаХаХаХаХа)Всеки притежател на италиянка да се присъединява! Да не се ослушва Aбе верно, найстина нямам пропусната среща. Как така Търся работа, ако някой знае нещо, да казва.
Ами хаде честито и от мен на новия модератор и със здраве да наказва и поощрява потребителите на форума.Поздрави. :D
Благодаря Митак,надявама се да няма обидени и сърдити заради решенията ми които ще трябва да взимам като модератор и да запазим взаимните си топли чувства с колегите.
Ами хаде честито и от мен на новия модератор и със здраве да наказва и поощрява потребителите на форума.Поздрави. :D
Благодаря Митак,надявама се да няма обидени и сърдити заради решенията ми които ще трябва да взимам като модератор и да запазя взаимните си топли чувства с колегите.
Ами би трябвало да няма сърдити,защото това е работата на добрия модератор и да не обръщаш внимание на злите езици.Трябва твърда ръка за тази работа и ти ще се справиш аз съм сигурен в това.Поздрави още веднъж.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар