krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Само туй ми трябваше сега.Да мисля цяла вечер де да се почерпим.То наистина че терена е най-големия проблем.Другото е лесна работа.Че и застудя не става да си спретнем едно барбекю на открито.z_sutrov написа:Аз , аз. Ще почерпим ама то незнам кога и къде. Някаде ако намерите терен за джамбуре има ракия колкото искате и вино малко по-малко. За салата все ще измислим нещо. А и водка има забравих да спомена.krasio_79bs написа:То май миналата седмица един колега имаше сватба???Ако се сети кой трябва да почерпи да вдигне високо ръкаz_sutrov написа:Е то е ясно. Даже може и да почерпиш, че сме те послущали пък те излезли калпави. Мен не ме е страх ако са Български, а ме е страх да не са от Турските пазари някъде купени и брудирани само тука.krasio_79bs написа:ЕЕЕййй нидейти така да бързате бре.Елена нал ви каза да чакате да го изпера 1-2 пъти да видим дали е стока.Посли да ни ривете из форума чи съм въ подвел.

Коментар
-
Едната мома(русичката)имаше ЧРД.Бяхме наели една къща в Бръшлян за събота вечерта.После до Стоилово на барата и водопада,от там до една местност над Малко Търново после до музея.И за финал в Младежко (реката и пещерата)z_sutrov написа:Абе краси аз женен, женен ама ще питам: къде си ги водил ти тая седмица тея моми? Гледам в албума ти някакви снимки.
Коментар
-
Незнаех, че на младежко имало и пещера. Ходили сме там на пикници ама никой не е казал за такива неща. Колкото до касата съм с 2 -те ръце ЗА. Даже мога да предложа човек(ако на него му се занимава) да е в него. А именно колегата Краси.krasio_79bs написа:Едната мома(русичката)имаше ЧРД.Бяхме наели една къща в Бръшлян за събота вечерта.После до Стоилово на барата и водопада,от там до една местност над Малко Търново после до музея.И за финал в Младежко (реката и пещерата)z_sutrov написа:Абе краси аз женен, женен ама ще питам: къде си ги водил ти тая седмица тея моми? Гледам в албума ти някакви снимки.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
А стига бе,и ковчежник ли ще ме правите?Айде да го обсъдим на срещата.То нали трябва да се знае с какви цели ще се ползва тази каса.После да не стане така че да има сърдити от рода на "Аз дадох пари,ама не можах да дойда" и тн.И аз съм си мислил за някакъв такъв вариант примерно да събираме някой лев за гориво и да си организираме екскурзии и гостувания до колеги от други градове и тн..z_sutrov написа:Незнаех, че на младежко имало и пещера. Ходили сме там на пикници ама никой не е казал за такива неща. Колкото до касата съм с 2 -те ръце ЗА. Даже мога да предложа човек(ако на него му се занимава) да е в него. А именно колегата Краси.krasio_79bs написа:Едната мома(русичката)имаше ЧРД.Бяхме наели една къща в Бръшлян за събота вечерта.После до Стоилово на барата и водопада,от там до една местност над Малко Търново после до музея.И за финал в Младежко (реката и пещерата)z_sutrov написа:Абе краси аз женен, женен ама ще питам: къде си ги водил ти тая седмица тея моми? Гледам в албума ти някакви снимки.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар