Бургаски колеги, ще се събирате ли тази неделя? Празници са, ама едва ли всички ще пътуват нанякъде...
Аз съм извън града тази неделя.Поканен съм на тежка софра.
И аз съм така ама аз ще я приготвям софрата. Ще имам гости и ще пълня агне. То ще е мъчене, мъчене с това агне. То като гледам аз май чак на 25.04 ще се появя, че следващите седмици ще съм в движение на някъде.
Бургаски колеги, ще се събирате ли тази неделя? Празници са, ама едва ли всички ще пътуват нанякъде...
Аз съм извън града тази неделя.Поканен съм на тежка софра.
И аз съм така ама аз ще я приготвям софрата. Ще имам гости и ще пълня агне. То ще е мъчене, мъчене с това агне. То като гледам аз май чак на 25.04 ще се появя, че следващите седмици ще съм в движение на някъде.
Аз агнето го взех вече и полвината го изядох,вчера правих курбан за годишнина след инцидента с тока,и полвината замина.Взех от Каблешково агънце 17 килограма по 5 лв килото.Но много ме хвана жал за агънцето но нямаше начин.
Аз агнето го взех вече и полвината го изядох,вчера правих курбан за годишнина след инцидента с тока,и полвината замина.Взех от Каблешково агънце 17 килограма по 5 лв килото.Но много ме хвана жал за агънцето но нямаше начин.
Аз ще го вземам заклано,очистено и готово направо за пълнене на 10лв/кг
Аз ще го вземам заклано,очистено и готово направо за пълнене на 10лв/кг
Пак е добре,моето като го изчистиха и сметнах че ми дойде към 7 лв килограма.
Колеги,къде се губите бе?Никой не пише в темата и направо ме достраша да ви пиша,че бях в Поморие за празниците и мислех да мина да се видиме,ама уви друг път ще е.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Колеги,къде се губите бе?Никой не пише в темата и направо ме достраша да ви пиша,че бях в Поморие за празниците и мислех да мина да се видиме,ама уви друг път ще е.
Забегнахме по празниците,май не останаха хора в града.
Баси гробната тишина от една седмица ..... Да ви се оплача - днес не ми беше ден за гумите от лявата страна. В интервал от 2 часа пукнах задната на един много интересен болт еврейска звезда 4мм и след тов се нахаках в една дупка и в следствие на това - балон на предната гума После как да си купи човек винетка...
Коментар