Колега оправи ли бууст метъра ? Смени ли маркуча ?
Точно мислех да ти пиша на лично. Значи аз тоя маркуч до запуших (много играчка е да се подменя изцяло) и мисля че няма проблеми. Разлика веднага се усети, преди след 3000 об/мин. се усещаше заглъхване на турбото а сега работи нормално. Ударих обаче на греда с намирането на Т-образен преходник/разклонител обиколих сигурно 10-15 магазна и никъде не предлагат подобно нещо, та исках да те попитам от къде мога да го намеря това чудо.
Fiat Punto 1.7TD Mazda 626 2.0 Fiat Croma 2.4 Multijet
Снощи бях и се запознах с колегата jo_666. Беше леко почерпен, но успяхме да си поговорим малко даже да изтестваме колите по хлъзгавата настилка. Караше негов приятел, да не го обвините неправедливо момчето... Ама се надявам в неделя да е сухо, защото снощи освен яко въртене на място дръпки не можаха да се осъществят...
www.CarProfi-BG.com Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Абе не ви е срам ! Кьорав съфорумник нямаше днеска на бояна...
Минах оттам към 20:30, имаше едно Браво и едно Пунто (зелено май),ама трябваше да яде бебето и нямаше как да спирам.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Абе не ви е срам ! Кьорав съфорумник нямаше днеска на бояна...
Колега, разгледай по подробно раздела за срещи и по специално темите- съобщения за срещите.В София срещата в неделя не се провежда на Бояна.А среща имаше ... 10 тина коли едната от които Корса
Аз бях в Петък заедно с жоро_666. И двете ни фиатки са стикеросани така че няма как да не си видял ако си гледал хубаво Бебето е по-важно Аз вчера отидох към 10 часа...Имаше едно много готино пунто гт сиво снощи, направо ми спря часовника... Ама не се дръпна с никой..
www.CarProfi-BG.com Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар