Бирата им е по-добра, картофкте също, пилето им хич го няма, поне печеното на фурна :DСалатите...ми стават. Може и да е малко по-скъпо от другото, което е шок.Мисля че ще се съберем всички с 2 големи маси.
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Срещата беше на ниво, тези които бяха днес ще го потвърдят , че наистина беше така, този път бяхме седнали във въпросното "Толедо", което е точно до "Пипълс". Едвам успяхме да се съберем на две маси. После след срещата, с Илко и Милен, припалихме неговото Уно и отидохме да пием по бира/кола и да се запознаем с колегите от другия форум. Видяхме се пихме по нещо в пицарията и после отидохме да разгледаме FIAT-ите. Показахме, че нямаме проблеми помежду си и че идеята FIAT e над всичко, въпреки проблемите с форума, които се случиха преди известно време. Надявам се, колегите да са оценили жеста, който направихме, като посетихме тяхната среща и че не идваме с лоши намерения, а напротив.
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear' Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V" https://www.fiat-uno.org/
Срещата беше на ниво, тези които бяха днес ще го потвърдят , че наистина беше така, този път бяхме седнали във въпросното "Толедо", което е точно до "Пипълс". Едвам успяхме да се съберем на две маси. После след срещата, с Илко и Милен, припалихме неговото Уно и отидохме да пием по бира/кола и да се запознаем с колегите от другия форум. Видяхме се пихме по нещо в пицарията и после отидохме да разгледаме FIAT-ите. Показахме, че нямаме проблеми помежду си и че идеята FIAT e над всичко, въпреки проблемите с форума, които се случиха преди известно време. Надявам се, колегите да са оценили жеста, който направихме, като посетихме тяхната среща и че не идваме с лоши намерения, а напротив.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар