Хора с ланчи приемате ли
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колега, ние се събираме да се видим защото ни е кеф. Ако искахме да се наказваме щяхме да седим отвън на дъжда.Естествено че когато времето е хубаво повечето време прекарваме отвън - виж по-назад в темата има снимки ...Заповядай следващият пътjblmusic написа:Подмина не е точната дума понеже вие бяхте зад аквариума .Аз лично съм за срещи навън до колите и всеки да покаже какво е правил по колата и т.н.Иначе ако се организираме за нещо извън софия с 1 преспиване в някоя хижичка ще е идеалния вариант.Не мисля че съм се свил просто бях с приятелката си и затова седнахме на бара.Другият път ( ако има друг път) ще дойда с отличителна фланелка или нещо подобно .
Коментар
-
Колега, ние се виждаме всяка седмица, така че просто няма как всеки път да сме навънка по колите и да гледаме кой какво е направил. Ако някой има с какво да се похвали, тогава да. Но иначе просто сядаме да пием по нещо и да чукнем по едно лафче. Пък и до колкото си спомням тая неделя не беше от най-топлите.Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
На мен ми хареса! Искам да се извиня на хората на които не обърнах грам внимание, но като за първи път ми беше малко неловко и странно. Иначе определено беше яко, макар, че си мълчах през повечето време! Дано не сте ме помислили за някакъв сдуханяк
В неделя там ли сме?
Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
Разбира сеbeast31 написа:В неделя там ли сме?
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар