kiselo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
казах му аз ама...за съжаление стана една...взех фуфу от сервиза който е в ст.град и стигнах едва до СУ та се наложи да се връщам...сега имам толкова щети че се моля просто скоро всичко да приключи...Irka_fihi написа:Казвай на майстора да си размърда задника или с каквото там работиkiselo написа:Irka_fihi написа:Ами значи ние ще бъдем там, колега kiselo, айде накани да се дойдеш най-после!
0887/ 56 12 55 - Иван (fihi) 0887/ 53 18 04 - Ирка ( Irka_fihi). :D
за съжаление не зависи от мен...ако стане самолета обаче ще долетя
а иначе съм се наканил
на срещите във Варна ходех едно време...въпрос на шанс...
и да е готов докъм 20.00ч.Ще те чака една мома... 
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
А да запитам съвсем плахо...... Изобщо съществуват ли тези срещи в София? Неделя е близко, а още се триумя дали да си покажа цялата прелест пред непознати? п.с. Стойчо ще го скрия, за да не бъде прелъстен и похитен! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
Коментар
-
Е как да няма. Особено тази в неделя без разбирания и покани се събираме. Вярно, че пропуснах последните 2 срещи, но и това се случва.veni224 написа:А да запитам съвсем плахо...... Изобщо съществуват ли тези срещи в София? Неделя е близко, а още се триумя дали да си покажа цялата прелест пред непознати? п.с. Стойчо ще го скрия, за да не бъде прелъстен и похитен! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Заповядай и няма да сбъркаш.
Skoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар