За тая неделя май много деца ще се съберат, стига да е хубаво времето - аз лично ще се отчета с два броя. Надявам се, че в кръчмата правят и кафета, `щото аз друго не пия, нищо че съм пешеходец сега(е, може Ариана с лимонче, даже щерката ще помага). Тъй като съм нов, много се надявам, че ще мога да се запозная и с хора от квартала ми(вече два автомобила със стикери видях, в иначе малкия ни квартал). Лека и спокойна вечер на всички, и утре да се видим и опознаем на срещата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги, вчера с колегата kamtosh единодушно решихме, че в някой от дните 12 май, 19 май, или 26 май - ще направим една среща-барбекю на Витоша, както вече традиционно правим няколко години в средата на пролетта, евентуално в местността "Игликина поляна". Това е само предложение, приемат се и други предложения, стига да не са на 2 туби нафта от София. Ако има съгласни - да казва кой кога е зает, за да съобразим с него, но все пак водещото ще е времето. Планът е:- ако на 12-ти вали - срещата ще е на 19-ти;- ако на 19-ти вали - срещата ще е на 26-ти;- ако на 26-ти вали - срещата ще е на 12-ти. Условията за участие на срещата, както винаги, са:- желание- свободно време- всеки да носи поне 3 пържоли и 5 кебапчета- поне един да донесе барбекюАз ще донеса подправки и трима гладни. Обикновено, срещата е на паркинга на магазин (де)Била на бул. България, не по-късно от 9 сутринта, защото по-късно не можем да "хванем места" на поляната, защото е доста посещавана.За първите 20 ще има подарък: за дамите - салфетка (бяла, без лого), а за господата - клечка за зъби в луксозна опаковка (неизползвана).
Коментар
-
На 12-ти съм дневна - значи не става (поне за мен). На 19 съм след нощна - може направо да отивам в (Де) Била-та, на 26-ти също съм свободен, даже и чаветата може да взема. Имам BBQ и 1,5кг. (на)дървени въглища. Ще следя темата и при възможност с удоволствие ще участвам.Fiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ
Коментар
-
народеее утре нещо ще има ли щото малко е Великден ако има аз съм насреща ПС:на кой кво съм му обещал да пише че вече не помняШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Утре аз съм се наканила да мина,а знам и за поне още един човек със същите намерения :DП.С. Жабката не станаИма някакво разминаване,но не съм на ясно какво е точно.
Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар