meril написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Meril
Как да ти помогна,че не си разбрал колега? То си пише,ако ти се чете разбира се.italiano_ написа:колежке мерил каде ште представляваш пловдив 4е неразбрах.
Коментар
-
Meril
Коментар
-
Съжалявам,че не съм дошъл днес на тази среща за да говорим за даренията,но чак сега влизам в форума от няколко дни и съм силно изненадан от няколко неща....Но това,което най-много ме изненада е държанието на БУХ!!! и искам най официално да го приканя да се видим само двамата и нарочно му го пиша щото ако му звънна в момента ще се скараме по телефона....така че колега знам,че ще го видиш това бъди така добър да определиш ти една среща и да се видим само двамата,че трябва да поговорим.sUkI написа:Ще намина да вида за какво става въпросmeril написа:Колеги ще помоля тези,които ще дойдат довечера на срещата да бъдат възможно най-точни.
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Ц... няма да може!!!!Ако искаш да покажа на колегие да прочет малко от твоите бисери,а?Tqnkata написа:Съжалявам,че не съм дошъл днес на тази среща за да говорим за даренията,но чак сега влизам в форума от няколко дни и съм силно изненадан от няколко неща....Но това,което най-много ме изненада е държанието на БУХ!!! и искам най официално да го приканя да се видим само двамата и нарочно му го пиша щото ако му звънна в момента ще се скараме по телефона....така че колега знам,че ще го видиш това бъди така добър да определиш ти една среща и да се видим само двамата,че трябва да поговорим.sUkI написа:Ще намина да вида за какво става въпросmeril написа:Колеги ще помоля тези,които ще дойдат довечера на срещата да бъдат възможно най-точни.
Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
Meril
Добър вечер!Благодаря на колегите ,които днес уважиха молбата ми! На останалите ще кажа с риск мнението ми да бъде изтрито или каквото ще да е.... Срамувам се! Вас не Ви ли е срам? Ама мъничко поне м!?Добре ли спите? Ако утре имате нужда някой да Ви подаде ръка и той Ви се измее тогава ще спите ли? Сега ако някой ми каже,ама Колежке недей така,те са млади ще падна от смях! Винаги съм си мислила,че годините не са критерий за сиво вещество,но явно съм бъркала! За това Ви казвам,че безразличието,неханието,мълчанието ако щеш Ви прави глупави и безотговорни! Защото освен това как да си направиш колата по-гъзарска и колко си велик въртейки гуми и още един милион щуротий има и ПО-СТОЙНОСТНИ неща в този живот КОЛЕГИ! Като това да накараш едно дете да се усмихне! Ама какво ли Ви занимавам. Има една поговорка и ще я използвам точно сега! За Вас е!Никога не се бори с прасе-и двамата ще се окаляте,но на него ще му хареса! Поздрави!
Коментар
-
ще те изчакам да си дойдеш разбрах,че не си в БългарияПридържайте се към заглавието на темата. Всичко останало е спам. "Модераторски екип на fiat-bg.org"BUH написа:Ц... няма да може!!!!Ако искаш да покажа на колегие да прочет малко от твоите бисери,а?Tqnkata написа:Съжалявам,че не съм дошъл днес на тази среща за да говорим за даренията,но чак сега влизам в форума от няколко дни и съм силно изненадан от няколко неща....Но това,което най-много ме изненада е държанието на БУХ!!! и искам най официално да го приканя да се видим само двамата и нарочно му го пиша щото ако му звънна в момента ще се скараме по телефона....така че колега знам,че ще го видиш това бъди така добър да определиш ти една среща и да се видим само двамата,че трябва да поговорим.sUkI написа:Ще намина да вида за какво става въпросmeril написа:Колеги ще помоля тези,които ще дойдат довечера на срещата да бъдат възможно най-точни.
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
приятно ти чакане...а на въпроса няма ли да ми отговориш ???Придържайте се към заглавието на темата. Всичко останало е спам. "Модераторски екип на fiat-bg.org"Tqnkata написа:ще те изчакам да си дойдеш разбрах,че не си в БългарияBUH написа:Ц... няма да може!!!!Ако искаш да покажа на колегие да прочет малко от твоите бисери,а?Tqnkata написа:Съжалявам,че не съм дошъл днес на тази среща за да говорим за даренията,но чак сега влизам в форума от няколко дни и съм силно изненадан от няколко неща....Но това,което най-много ме изненада е държанието на БУХ!!! и искам най официално да го приканя да се видим само двамата и нарочно му го пиша щото ако му звънна в момента ще се скараме по телефона....така че колега знам,че ще го видиш това бъди така добър да определиш ти една среща и да се видим само двамата,че трябва да поговорим.sUkI написа:Ще намина да вида за какво става въпросmeril написа:Колеги ще помоля тези,които ще дойдат довечера на срещата да бъдат възможно най-точни.
Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
Много правилно казано и на място!Евала!meril написа:Добър вечер!Благодаря на колегите ,които днес уважиха молбата ми! На останалите ще кажа с риск мнението ми да бъде изтрито или каквото ще да е.... Срамувам се! Вас не Ви ли е срам? Ама мъничко поне м!?Добре ли спите? Ако утре имате нужда някой да Ви подаде ръка и той Ви се измее тогава ще спите ли? Сега ако някой ми каже,ама Колежке недей така,те са млади ще падна от смях! Винаги съм си мислила,че годините не са критерий за сиво вещество,но явно съм бъркала! За това Ви казвам,че безразличието,неханието,мълчанието ако щеш Ви прави глупави и безотговорни! Защото освен това как да си направиш колата по-гъзарска и колко си велик въртейки гуми и още един милион щуротий има и ПО-СТОЙНОСТНИ неща в този живот КОЛЕГИ! Като това да накараш едно дете да се усмихне! Ама какво ли Ви занимавам. Има една поговорка и ще я използвам точно сега! За Вас е!Никога не се бори с прасе-и двамата ще се окаляте,но на него ще му хареса! Поздрави!
Коментар
-
Не няма да ти отговоря,изобщо няма да контактувам даже с теб щото не си заслужава.Като си дойдеш някой светъл ден звънни да се видим и тва е! Айде с здраве!BUH написа:приятно ти чакане...а на въпроса няма ли да ми отговориш ???Tqnkata написа:ще те изчакам да си дойдеш разбрах,че не си в БългарияBUH написа:Ц... няма да може!!!!Ако искаш да покажа на колегие да прочет малко от твоите бисери,а?Tqnkata написа:Съжалявам,че не съм дошъл днес на тази среща за да говорим за даренията,но чак сега влизам в форума от няколко дни и съм силно изненадан от няколко неща....Но това,което най-много ме изненада е държанието на БУХ!!! и искам най официално да го приканя да се видим само двамата и нарочно му го пиша щото ако му звънна в момента ще се скараме по телефона....така че колега знам,че ще го видиш това бъди така добър да определиш ти една среща и да се видим само двамата,че трябва да поговорим.sUkI написа:Ще намина да вида за какво става въпросmeril написа:Колеги ще помоля тези,които ще дойдат довечера на срещата да бъдат възможно най-точни.
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар