Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

popara801 написа:
    PB 5976 BC написа:
    Еми да питаш ли ме дали ми е лесно .... ама все пак идвам .... .ииии абе луда работа
    Значи така,а?Взимаме по 6000лв.,а си търсим воланче.
    Чудя се вече в какво да си вложа кинтите ....

Коментар

PB 5976 BC написа:
      popara801 написа:
      PB 5976 BC написа:
      Еми да питаш ли ме дали ми е лесно .... ама все пак идвам .... .ииии абе луда работа
      Значи така,а?Взимаме по 6000лв.,а си търсим воланче.
      Чудя се вече в какво да си вложа кинтите ....
      в моята кола
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

На някой да му се намира случайно една 195/50/15 гума излишна???
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
          На някой да му се намира случайно една 195/50/15 гума излишна???
          след неделя ти давам 2....ама не стават тая вечер на няколко пъти се наложи да показвам умения
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

На всички колеги които, ще ходят на Time Attack Final Round and Drift Show им пожелавам приятно изкарване и ще чакаме интересни снимки и клипчета.

Коментар

sasho_izgrev написа:
              Racer GT написа:
              sasho_izgrev написа:
              фчера бравото претарпя леко птп ако на някои му трябва десен фар да се обажда само стъклото му е строшено рефлектора и стоиките отзад са здрави
              ....Нали вече всичко е ОК бре?
              Голямо Благодаря на колегата Racer GT за оказаното съдеиствие евала още 1-път
              Нали за това сме колеги....
              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Кво става ве майна имам нужда от помощ или по точно от малко акъл. Много хора в този форум ме познавам и ми знаят колата каква беше, до колкото знаете е поударих малко и най накрая дойде време за боядисване.Та въпроса ми е следния Пак ли да я направя така с черния капак и черното по бронята и дори с черен таван или да си я оставя цялата сива както си е. Знам че много хора ще кажат да я направя пак така защото наистина беше уникална нооо дойде време за смяна на колицата и минаване в по горен клас, и затова си мисля да я направя цялата едноцветна за да я продам по лесно поне аз така си мисля. Защото така като гледам напред назат направените и наточени коли не се продават много лесно. А и между другото се продава някой ако има желание да се обажда.

Коментар

Abarth_sx написа:
                  Кво става ве майна имам нужда от помощ или по точно от малко акъл. Много хора в този форум ме познавам и ми знаят колата каква беше, до колкото знаете е поударих малко и най накрая дойде време за боядисване.Та въпроса ми е следния Пак ли да я направя така с черния капак и черното по бронята и дори с черен таван или да си я оставя цялата сива както си е. Знам че много хора ще кажат да я направя пак така защото наистина беше уникална нооо дойде време за смяна на колицата и минаване в по горен клас, и затова си мисля да я направя цялата едноцветна за да я продам по лесно поне аз така си мисля. Защото така като гледам напред назат направените и наточени коли не се продават много лесно. А и между другото се продава някой ако има желание да се обажда.
                  брато мен ако питаш я напави черна то някой ако е мераклия ще я вземе каквото и да е
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

Сребриста.

Коментар

Tqnkata написа:
                      Abarth_sx написа:
                      брато мен ако питаш я напави черна то някой ако е мераклия ще я вземе каквото и да е
                      То хууу бе бате ама виж тва сивото пунто направеното от Разград 2 месеца няма кои да го вземе за 2000лв.

Коментар

Abarth_sx написа:
                        Много ясно, че ще я направиш, както си беше дори с черния таван ще е още по-яко от преди.И също, като я пуснеш за продажба така натокана ще хваща окото много повече отколкото да е едно обикновено Фиат Браво 1.6 ... и ще му искаш повече пари, все пак колата всеки е знае и познава възможностите.Нека да е Fiat Bravo Abarth --- намръщен капак, лупи, ляти джанти, гърне, черен капак и таван ... е тва е яката работа!!! Abarth Abarth Abarth Abarth

Коментар

хахаха ще ме размаже тоя иван ве хахаха ти бачкаш ли ве мога по касно да дойда да те видя до магазина?

Коментар

PB 5976 BC написа:
                            Abarth_sx написа:
                            Много ясно, че ще я направиш, както си беше дори с черния таван ще е още по-яко от преди.И също, като я пуснеш за продажба така натокана ще хваща окото много повече отколкото да е едно обикновено Фиат Браво 1.6 ... и ще му искаш повече пари, все пак колата всеки е знае и познава възможностите.Нека да е Fiat Bravo Abarth --- намръщен капак, лупи, ляти джанти, гърне, черен капак и таван ... е тва е яката работа!!! Abarth Abarth Abarth Abarth
                            подкрепям колегата
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

айде да заминава че едно Стило 2.4 20V мен чака хахах

Коментар

Abarth_sx написа:
                                айде да заминава че едно Стило 2.4 20V мен чака хахах
                                Относно дилемата прави си я квато си беше натокана....с черен капак....Ще я земе некои запален и ще оцени труда които си вложил в направата на колата.От магаре на кон ли ша се мяташ бре?
                                Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                                KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                                Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Working...
                                X