Tqnkata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днес се събрахме малко коли....но пак бяхме там!!!Колегите може да не са разбрали за смяната на часа на срещата...
Чакахме да видим и една бегачка ама тя не дойде нещо...шо така?
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Имаш някой в предвид може би???Кулера ми е на сол...нека да не звучи като извинение, но днес както всички видяхте валеше гадно и на паветата стана белята!!!Искам да се извиня на всички който по някакьв начин сьм ги убидил!!!Мисля че до другата неделя ще е готова...тогава ще ми видите "барачката"Racer GT написа:Днес се събрахме малко коли....но пак бяхме там!!!Колегите може да не са разбрали за смяната на часа на срещата...
-=Fiat BRAVO 2.0 20V turbo=-
[/url]
Коментар
-
Язък тъкмо една двойна заплата на колела дойде ,ама ти не дойдеGold_Standart написа:Имаш някой в предвид може би???Кулера ми е на сол...нека да не звучи като извинение, но днес както всички видяхте валеше гадно и на паветата стана белята!!!Искам да се извиня на всички който по някакьв начин сьм ги убидил!!!Мисля че до другата неделя ще е готова...тогава ще ми видите "барачката"Racer GT написа:Днес се събрахме малко коли....но пак бяхме там!!!Колегите може да не са разбрали за смяната на часа на срещата...

Got nos?
Коментар
-
Маи маи някой хора започват да се бьзикат с мен а???така ли е???Като човек ви обясних какво е станало мноо ли ти е смешно а???sUkI написа:Язък тъкмо една двойна заплата на колела дойде ,ама ти не дойдеGold_Standart написа:Имаш някой в предвид може би???Кулера ми е на сол...нека да не звучи като извинение, но днес както всички видяхте валеше гадно и на паветата стана белята!!!Искам да се извиня на всички който по някакьв начин сьм ги убидил!!!Мисля че до другата неделя ще е готова...тогава ще ми видите "барачката"Racer GT написа:Днес се събрахме малко коли....но пак бяхме там!!!Колегите може да не са разбрали за смяната на часа на срещата...
-=Fiat BRAVO 2.0 20V turbo=-
[/url]
Коментар
-
Ще ми е 3пъти по-смешно след гонката с посочения автомобилGold_Standart написа:Маи маи някой хора започват да се бьзикат с мен а???така ли е???Като човек ви обясних какво е станало мноо ли ти е смешно а???sUkI написа:Язък тъкмо една двойна заплата на колела дойде ,ама ти не дойдеGold_Standart написа:Имаш някой в предвид може би???Кулера ми е на сол...нека да не звучи като извинение, но днес както всички видяхте валеше гадно и на паветата стана белята!!!Искам да се извиня на всички който по някакьв начин сьм ги убидил!!!Мисля че до другата неделя ще е готова...тогава ще ми видите "барачката"Racer GT написа:Днес се събрахме малко коли....но пак бяхме там!!!Колегите може да не са разбрали за смяната на часа на срещата...

Got nos?
Коментар
-
айде задръжте добрия тон на разговора!Колега оправи си кулера и следващата седмица вече найстина вземи ела щото ще вземе да става подозрителноGold_Standart написа:Маи маи някой хора започват да се бьзикат с мен а???така ли е???Като човек ви обясних какво е станало мноо ли ти е смешно а???sUkI написа:Язък тъкмо една двойна заплата на колела дойде ,ама ти не дойдеGold_Standart написа:Имаш някой в предвид може би???Кулера ми е на сол...нека да не звучи като извинение, но днес както всички видяхте валеше гадно и на паветата стана белята!!!Искам да се извиня на всички който по някакьв начин сьм ги убидил!!!Мисля че до другата неделя ще е готова...тогава ще ми видите "барачката"Racer GT написа:Днес се събрахме малко коли....но пак бяхме там!!!Колегите може да не са разбрали за смяната на часа на срещата...

Успех с ремонта!Днеска се събрахме редовните бих казал
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар