Abarth_sx написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
хахахаха......staik написа:+1 :P Много добър лаф (и на място)Airfan написа:Само внимавайте, че жените и фъстъците развалят моабета.Abarth_sx написа:даааа задалжителнооо
staik одеве хвърчеше по 6-ти септември....маи ти беше де!!!! :D
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
и сигурно не си ме видял.....staik написа:Дааа аз бях :D На няколко пъти даже :D
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
хм.... ти си такава ракета....неможе да останеш незабелязан...staik написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Да за съжаление :D Утре може да се видим , ако сте на линия

Утре ще се видим здраве и живот там сме!!!
Коментар
-
Meril
Re:
Е,що се бъзикаш :P Така трябва,без жена на къдеPB3408CH написа:дам там ще сме точно в 6.00
да се запознаем и с новата ни колежка и момчета дражте се прилично все пак идва жена в отбора ( базикам се ) :D :D
Фъстъци няма да нося :D
Коментар
-
Meril -
Не е ли малко множко бе...????Нестига че ще доиде жена,ами и да но си бира....Вместо ние да почерпиме,тя ли да черпи...???Я се стегнете малко....staik написа:Фъстъците са от нас...споко :D Ако докараш 1 каса биричка , мисля че няма да имат колегите нищо против :D
Коментар
-
Опитах да се стегна, но замисли сеRacer GT написа:Не е ли малко множко бе...????Нестига че ще доиде жена,ами и да но си бира....Вместо ние да почерпиме,тя ли да черпи...???Я се стегнете малко....staik написа:Фъстъците са от нас...споко :D Ако докараш 1 каса биричка , мисля че няма да имат колегите нищо против :D

жена/жени, алкохол и даже и фъстъци....малеее имаме всичко за един купон
Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
аз ще взема маса някои да вземе столове .........и картиstaik написа:Опитах да се стегна, но замисли сеRacer GT написа:Не е ли малко множко бе...????Нестига че ще доиде жена,ами и да но си бира....Вместо ние да почерпиме,тя ли да черпи...???Я се стегнете малко....staik написа:Фъстъците са от нас...споко :D Ако докараш 1 каса биричка , мисля че няма да имат колегите нищо против :D

жена/жени, алкохол и даже и фъстъци....малеее имаме всичко за един купон

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар