Господин Краси!!! Ние сме малки чираци той ни е учителя хахахаха
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re:
не сме казали,че ще стане....казахме,че няма да отива повече налягане от 3 бара до дюзитеPB3408CH написа:щом смятате че ще стане сложете такава помпа пак след някои ден ще си кажите еиии тоя в форума бе прав маи като почни да леи от колата бензин като цистерна но всеки се учи от грешките казали старите хора
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Абе незнам,ама моята помпа е с моторче от БМВ 2.0 и си работи нормално.Проблема е единствено в диаметъра на моторчето за да може да се събере на мястото определено от кошницата.Имам вече и оригинална от втората кола,но въобще не смятам да я сменям защото си работи перфектно.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
За да не се чудите много много,ще ви кажа,че помпата пасна идеално,разликата е единствено в кошниците.Колега Тянка добре,че не те послушах,а си взех оригинална помпичка за 35лв.Айде със здраве и до неделя.Tqnkata написа:не няма да стане освен ако не я побългаряваш нещоstaik да беше казал по раноbravo2790 написа:Колеги знам че не е тук мястото,но да питам бензинова помпа от браво 2.0 16в става ли за браво 1.6.Благодаря ви предварителноФиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp
Коментар
-
еми да аз не съм ти казал кво да правишbravo2790 написа:За да не се чудите много много,ще ви кажа,че помпата пасна идеално,разликата е единствено в кошниците.Колега Тянка добре,че не те послушах,а си взех оригинална помпичка за 35лв.Айде със здраве и до неделя.Tqnkata написа:не няма да стане освен ако не я побългаряваш нещоstaik да беше казал по раноbravo2790 написа:Колеги знам че не е тук мястото,но да питам бензинова помпа от браво 2.0 16в става ли за браво 1.6.Благодаря ви предварителноFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Meril -
И колежка си имаме вечееееее.......Abarth_sx написа:Даааааа колежкеее
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Meril -
Meril
Реклама
Collapse

Коментар