Tqnkata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
как по точно ???? Yellow_Flash_Colorz_PDT_25Tqnkata написа:нали Ви е ясно,че не е хубаво да говорите такаBUH написа:няма да казвам имена да няма сърдити пак и по добре секи сам да се осазнаеTqnkata написа:кого визираш?BUH написа:и лека по лека някои колеги стават голфаджи
Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
Хахахахахахахахаха.Тва па от къде го измисли бе? :DP.S. Оле сетих се за ощЕ един голфаджийски лаф- Вместо DOHC - ДОДЖ :D :D :D Хубаво,че няма такива хора по нашия форум :DsUkI написа:с 2 инжекционаBUH написа:и лека по лека някои колеги стават голфаджи
<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD
- MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
наи ебтиния вариант ти да е ти свалят феродовия диска и да ти го пренабият аз мених само него и сичко милегна 100кинта ама другите части ми бяха добреbravo2790 написа:Здравейте колеги.Абе кажете къде да сменя съединител по-тънко.Че много пара взимат,А Ако има някой навитак от форума ще си му платя,само да стане работата.
Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
да обиждаш...нали се сещаш,че не си много по различенBUH написа:как по точно ???? Yellow_Flash_Colorz_PDT_25Tqnkata написа:нали Ви е ясно,че не е хубаво да говорите такаBUH написа:няма да казвам имена да няма сърдити пак и по добре секи сам да се осазнаеTqnkata написа:кого визираш?BUH написа:и лека по лека някои колеги стават голфаджи
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
http://snews.bg/vshichkigalerii.htmlлеко известни...FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
ДОДЖ означаваше DOHC 16v не само DOHCSparco написа:Хахахахахахахахаха.Тва па от къде го измисли бе? :DP.S. Оле сетих се за ощЕ един голфаджийски лаф- Вместо DOHC - ДОДЖ :D :D :D Хубаво,че няма такива хора по нашия форум :DsUkI написа:с 2 инжекционаBUH написа:и лека по лека някои колеги стават голфаджи

а дъртите монтьори му викаха майче "дохч"

Got nos?
Коментар
-
ХАХАХА - ти внимавай да не те нападне по някоя улица някой Голф - 90 коня с 2 инжекциона с и ДОДЖ 16В матор :D ГТИ :D Ще има да се будиш на сън и да викаш:"Недей ме биии....аз те уважавам!" :DsUkI написа:ДОДЖ означаваше DOHC 16v не само DOHCSparco написа:Хахахахахахахахаха.Тва па от къде го измисли бе? :DP.S. Оле сетих се за ощЕ един голфаджийски лаф- Вместо DOHC - ДОДЖ :D :D :D Хубаво,че няма такива хора по нашия форум :DsUkI написа:с 2 инжекционаBUH написа:и лека по лека някои колеги стават голфаджи

<<KARKELANOV>>
Fiat Coupe 131 16V VFD
Коментар
-
Това като заплаха ли да го приемам,колега? Yellow_Flash_Colorz_PDT_49Sparco написа:ХАХАХА - ти внимавай да не те нападне по някоя улица някой Голф - 90 коня с 2 инжекциона с и ДОДЖ 16В матор :D ГТИ :D Ще има да се будиш на сън и да викаш:"Недей ме биии....аз те уважавам!" :DsUkI написа:ДОДЖ означаваше DOHC 16v не само DOHCSparco написа:Хахахахахахахахаха.Тва па от къде го измисли бе? :DP.S. Оле сетих се за ощЕ един голфаджийски лаф- Вместо DOHC - ДОДЖ :D :D :D Хубаво,че няма такива хора по нашия форум :DsUkI написа:с 2 инжекционаBUH написа:и лека по лека някои колеги стават голфаджи

Got nos?
Коментар
-
леко баце леко .....Tqnkata написа:http://snews.bg/vshichkigalerii.htmlлеко известни...
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
АБЕ БАТКАААААта С БРАВОТОООО ти ще си последния човек на земята от когото бих се страхувал.Аз съм ял много бой и не ме е страх.....кален съм :D Какво да очаквам?Бухалки,боксове и вериги ли?Или мач до първа кръв.... :D Я си даи телефона да те видя колко си страшен.Свьрши ли с заплаxите?P.S. Коте няма да те бия ...само ш..... :DsUkI написа:Това като заплаха ли да го приемам,колега? Yellow_Flash_Colorz_PDT_49Sparco написа:ХАХАХА - ти внимавай да не те нападне по някоя улица някой Голф - 90 коня с 2 инжекциона с и ДОДЖ 16В матор :D ГТИ :D Ще има да се будиш на сън и да викаш:"Недей ме биии....аз те уважавам!" :DsUkI написа:ДОДЖ означаваше DOHC 16v не само DOHCSparco написа:Хахахахахахахахаха.Тва па от къде го измисли бе? :DP.S. Оле сетих се за ощЕ един голфаджийски лаф- Вместо DOHC - ДОДЖ :D :D :D Хубаво,че няма такива хора по нашия форум :DsUkI написа:с 2 инжекционаBUH написа:и лека по лека някои колеги стават голфаджи

<<KARKELANOV>>
Fiat Coupe 131 16V VFD
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар