абре някои знаели колко струват едни бутала за браво тд100 на парви ремонт ама само буталото без биелата ако някое можи ми кажи сам му много благодарен
абре някои знаели колко струват едни бутала за браво тд100 на парви ремонт ама само буталото без биелата ако някое можи ми кажи сам му много благодарен
иди при Юри,не знам за цената но поне ще се съвестни.в Неделя и аз ще съм онлайн живот и здраве!
тои юри ми иска 300 лв за блок сас бутала понеже аз трябва да шлайфам блока и да пускам нови бутала на 1-ви ремонт а нови са около 280 лв на бутало и се чуда ко да го праа това браво пак виште и една снимка на колегите ни из европа
Абе даите и ние си напраиме една срещичка.....НАЦИОНАЛНА БРАВО СРЕЩА!!!ДА се видиме с другите колеги... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
абе какво слава никои не пише нещо в форума що така
Да бе по едно време го бехме ударили на мохабет сега нещо.....нема кои да пише :D Шо стана така...???? :D
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар