1912 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
да с гола глава съм бачкам охрана ако искаш ела някоя вечер към калигула ас съм там шеф на охраната а относно парадирането никъде не съм казал че колата върви много но си върви прилично за сток автомобил в момента дава времена между 15.3 и 15.5 секунди на 400метра което си е добро време..alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар
-
Типото си върви като бясно и дава време далеч под това.Единственото което се иска от теб е да не казваш повече тази дума СТОК защото тя не важи за твоята кола .Навих се да се сложа до Типото ти защото знам че е на кантар с HGT , обаче твоята кола доказа че не е така.На 2 места намирам данни за Типо и HGT на 400м и на двете разликата е 0.2сек в полза на HGT и то като моето 147 коньовото.Ай да не обяснявам как ме отнесе стоковото Типо а?Не ми обяснявай че не мога да си карам колата.1912 написа:да с гола глава съм бачкам охрана ако искаш ела някоя вечер към калигула ас съм там шеф на охраната а относно парадирането никъде не съм казал че колата върви много но си върви прилично за сток автомобил в момента дава времена между 15.3 и 15.5 секунди на 400метра което си е добро време..
Коментар
-
първото което е бравотата не вървят като за конете си особенно ХГТ-тата:D второто което е ти беше ли на фестаnpace написа:Типото си върви като бясно и дава време далеч под това.Единственото което се иска от теб е да не казваш повече тази дума СТОК защото тя не важи за твоята кола .Навих се да се сложа до Типото ти защото знам че е на кантар с HGT , обаче твоята кола доказа че не е така.На 2 места намирам данни за Типо и HGT на 400м и на двете разликата е 0.2сек в полза на HGT и то като моето 147 коньовото.Ай да не обяснявам как ме отнесе стоковото Типо а?Не ми обяснявай че не мога да си карам колата.1912 написа:да с гола глава съм бачкам охрана ако искаш ела някоя вечер към калигула ас съм там шеф на охраната а относно парадирането никъде не съм казал че колата върви много но си върви прилично за сток автомобил в момента дава времена между 15.3 и 15.5 секунди на 400метра което си е добро време..
ако ни си бил ще те помоля да спреш да говориш какво било типото на 1912 ок
АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.
Коментар
Реклама
Collapse

И като гледам какво е навън времето ......
..... мани мани студддддд!
Коментар