Ваньо ти с кво изгоря?На теб не би трябвало да ти пишат квото и да е все пак си на второ място по най поддържан хафтомобил!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sUkI
Аз не изгорях,за моя радост 2ри път минавамnpace написа:Ваньо ти с кво изгоря?На теб не би трябвало да ти пишат квото и да е все пак си на второ място по най поддържан хафтомобил!?
без проблеми,само ме изгледаха на кръв кат си вадих баскасата да им покажа оборудването на автомобила
Коментар
-
sUkI -
sUkI -
прав си дониакаде но 4ак пак да ми спрат колата от движение заради едно осветление на номераnpace написа:Може ли да ходиш на митницата и да не ти е изрядна колата?Вие сами си го набучихте отзад после полицията била виновна.Кво е виновен полицая че не ти свети номера?Или пак полицията е виновна че 50% нямахте оборудване?Извинявам се но се обръщам към теб (sexa86) - имаш 2 лампички на задния номер , грах е и двете да не работят Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Не искам да защитавам шапкарите дето ми прибраха талончето миналия месец , но просто на митницата се ходи 100% изряден.Тва го знаем всички които бяхме на акциите през 2003 и 2004 година.sexa86 написа:а пак на мен ми сприаха колата от движение за6тото не ми свете6е осветлението на номера

а пак и аз от каде да знам 4е са ми изгориали кружките но кактои да е те си вар6ат работата но пониакога се престарават.като например преди време на другата ми кола биах забравил да си платиа вноската за гражданската отговорност и за това ми истриаскаха 400лв акт бахти се едно сам отрепал 4овек
ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858
Коментар
-
то4но така прав си тянкаTqnkata написа:глупости! На митницата може и чисто нова сток кола да идеш те кога решат да ти го "набучат" няма отърване просто щото си там и им е ясно за кво си там и кво става там.Колкото за тва че са му спряли колата ми се струва малко пресилено понеже за осветление на номер по принцип се пише фиш или в най-лошия случей акт ама чак да спрат колата (не че нямат право...) ми се струва просто нарочено от самите униформени.npace написа:Може ли да ходиш на митницата и да не ти е изрядна колата?Вие сами си го набучихте отзад после полицията била виновна.Кво е виновен полицая че не ти свети номера?Или пак полицията е виновна че 50% нямахте оборудване?Извинявам се но се обръщам към теб (sexa86) - имаш 2 лампички на задния номер , грах е и двете да не работят Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Не искам да защитавам шапкарите дето ми прибраха талончето миналия месец , но просто на митницата се ходи 100% изряден.Тва го знаем всички които бяхме на акциите през 2003 и 2004 година.sexa86 написа:а пак на мен ми сприаха колата от движение за6тото не ми свете6е осветлението на номера

те сно6ти само гледаха да се заиадат за не6то та 4ак и камери глупости само кадето ги ниама6е ку4етата да ду6ат по колите
Коментар
-
еми аз трагнах назад за да се ка4а на паркинга но има6е ниаква алфа и немойех да се 6мугна и за това се отказах а аз изоб6то не подозирах 4е не ми свети осветлението на номера ве4е вси4ко свети ама след даж ка4улкаJ T D написа:Секси като видя,че неможеш да им избягаш на тъпите куки,защо изобщо тръгна да се напъваш да бягаш,при положение че колата не ти е изрядна!Те точно това чакат!Трябваше просто да е паркираш като нас горе на паркинга и да тръгнеш пеша,после щеше да си е вземеш майна!А сега виж кво се получи,спряна от движение!Мноооооооооо лошо!sexa86 написа:а пак на мен ми сприаха колата от движение за6тото не ми свете6е осветлението на номера

Коментар
-
задалйително :D :D :D вапреки вси4ко бе6е много иако1912 написа:другата неделя отидете пакето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858
Коментар
-
ама ша караме не да седим да чоплим семки и то всички не само 2-3 колиJ T D написа:Е нека тогава ако някой знае дали изобщо бачка пистата на Калояново нека да драсне нещо!Аз мисля,че май не бачка,ама може и да бачка!Ще се съберем повечко хора и ще ходим да си прайм кефа! :DFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
sUkI
Немогат,аз нали ви споменах ,че имам тоя проблем,номера пречи и немогат да се махнатPB 5976 BC написа:Абе , Секс как се сменят тези лампички на номера , защото и моите несветят?
Коментар
Реклама
Collapse

даже може още 2 или 3ма да надахам
Коментар