Аз като за първа година да присъствам дори и със сериозно закъснение (заради момата отидох чак към 14:30-15:00ч.) Хванах края на състезанието. Честно казано винаги съм си го представял по друг начин...Подредба на паркинга...алфи при алфи ...фиати при фиати...ланчи при ланчи...отделени по модели...да ти е кеф да ги гледаш...на състезанието една ограда поне да не е всички както беше да изкачат по пистата та да надничат...сцената според мен беше грешно сложена и всички останаха далеч от нея...Пропадна драг-а по незнайни причини поне за мен...Разбира се да се организира подобно събитие не е никак лесно и свалям шапка на организаторите, че изобщо са се заели да направят подобно събитие...сцена, група, техника и т.н. За съжаление не винаги всичко минава по вода. Сигурен съм, че някой от следващите пъти ще е доста по добре организирано и подредено! Като за сефте, че отидох сам, късно и не познавах никой мога да кажа, че не останах никак очарован от видяното...но винаги ми харесва да видя пушещи гуми и ръмжащи двигатели!!
)) А имаше и доста вървежни печки!!!
))

Коментар