stefan_milev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИТАЛФЕСТ 2012 - 22.09.12 - Летище "Лесново"
Collapse
X
-
Колегите от тоя пост къде сте, ще идвате ли на италфест-а ... Да се съберем на излизане от София и да направим една колона от красоти
До тук заяилите сме: 1. injekciona 2. ФЕРАРИСТ - ще се включи в "парада" от София 3. nastybg - моя мислост
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
-
1. injekciona2. ФЕРАРИСТ - ще се включи в "парада" от София3. nastybg - моя мислост4. kaciСамо да уточним последно откъде и в колко часа трябва да сме там?Аз също не знам къде се намира този магазин.С търсачката излиза бул. Владимир Вазов 83 като адрес. Това ли е магазина и паркинга който ще използваме?
Коментар
-
Да това е адреса или поне този Баумакс го знам.kaci написа:1. injekciona2. ФЕРАРИСТ - ще се включи в "парада" от София3. nastybg - моя мислост4. kaciСамо да уточним последно откъде и в колко часа трябва да сме там?Аз също не знам къде се намира този магазин.С търсачката излиза бул. Владимир Вазов 83 като адрес. Това ли е магазина и паркинга който ще използваме?
Коментар
-
Да, това е, един е в София, моя грешка, че не съм посочил къде се намира (понеже е сборен пункт на рейсърчетата и е нещо като ОМВ на 202-ра и едно време "Омв Бояна")Ето линк към сайта, където има адрес и карта :D Значи остава Баумакс 22-ри септември (събота) 7.30-8 часа сбирката ... до тук 4 ... още някой желаещ ?http://www.baumax.bg/c/%D0%9C%D0%B0%...r=&megabaumax=Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
имам едно малко странно питане но да си кажа.много искам да доведа и жени ми с мен но проблема е такъв че е малко бременна(близнаци,бъдещи италиански фенове като баща си
) и ще има ли подсигурени някакви санитарни условия като химически тоалетни или нещо от сорта че ще ми надуе главата и няма да мога да се накефа на шоуто.
fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
Ще има химически тоалетни, няма да се .... из полянкитеsuperfiata написа:имам едно малко странно питане но да си кажа.много искам да доведа и жени ми с мен но проблема е такъв че е малко бременна(близнаци,бъдещи италиански фенове като баща си
) и ще има ли подсигурени някакви санитарни условия като химически тоалетни или нещо от сорта че ще ми надуе главата и няма да мога да се накефа на шоуто.
Ще има и линейка.
Alfa 156 2.0 16v
Alfa 156 2.5 V6 24v
Коментар
-
tojagaБута детска количкаРегистриран на: 18 Сеп 2009Мнения: 7Местожителство: София 06 Подуяне1997 Fiat Punto Мнение Пуснато на: Чет, 20 Сеп 2012 07:08:37 Какво става колеги? Кога ще тръгваме и от къде? Нека да се съберем заедно да пътуваме, а не само да приказваме Smileколега мисля че за срещите се уточнихме на 22 от 08:00 до 08:45 се събираме на метро иначе алфа клуба се събират 07:20до 7:45 и тръгват към метро дето другите се събираме а иначе и аз организирам сборен пункт за Дружба 1 и Дружба 2 и близките райони сборен пункт Кауфлан на улица Кап.Димитър Списаревски и бул.Проф.Цветан Лазаров 07;20 до 07:45 и ние към метро
Коментар
-
Значи 7.30 там.....Само дето не можах да разбера защо ни преместиха мненията да се разбираме в тая тема, все едно хората от други градове и паланки не трябва да се разбират примерно в подфорумите за срещите си на местно ниво, ами всеки трябва да се разбира тука в тая тема......разбирам че трябва да вървят мнения и тука, ама господата с Купета са решили да се събират едикъде си, правим го в тема която касае нашия модел, естествено че всеки може да прояви интерес и да дойде на същото място, но пък там си беше мястото където си коментираме нещата който касаят нас.......nastybg написа:Да, това е, един е в София, моя грешка, че не съм посочил къде се намира (понеже е сборен пункт на рейсърчетата и е нещо като ОМВ на 202-ра и едно време "Омв Бояна")Ето линк към сайта, където има адрес и карта :D Значи остава Баумакс 22-ри септември (събота) 7.30-8 часа сбирката ... до тук 4 ... още някой желаещ ?http://www.baumax.bg/c/%D0%9C%D0%B0%...r=&megabaumax=Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Преместена е тук защото в нея се уговаряте от няколко града и се разбирате конкретно за Италфеста.Мненията Ви са преместени от тунинг раздела.Интересно как до сега не попита защо са в тунинг раздела?Нима там им е мястото?ФЕРАРИСТ написа:Значи 7.30 там.....Само дето не можах да разбера защо ни преместиха мненията да се разбираме в тая тема, все едно хората от други градове и паланки не трябва да се разбират примерно в подфорумите за срещите си на местно ниво, ами всеки трябва да се разбира тука в тая тема......разбирам че трябва да вървят мнения и тука, ама господата с Купета са решили да се събират едикъде си, правим го в тема която касае нашия модел, естествено че всеки може да прояви интерес и да дойде на същото място, но пък там си беше мястото където си коментираме нещата който касаят нас.......nastybg написа:Да, това е, един е в София, моя грешка, че не съм посочил къде се намира (понеже е сборен пункт на рейсърчетата и е нещо като ОМВ на 202-ра и едно време "Омв Бояна")Ето линк към сайта, където има адрес и карта :D Значи остава Баумакс 22-ри септември (събота) 7.30-8 часа сбирката ... до тук 4 ... още някой желаещ ?http://www.baumax.bg/c/%D0%9C%D0%B0%...r=&megabaumax=
Коментар
-
Ми праволинейно погледнато не е там мястото, но пък темата е доста конкретизирана, отнася се за "колеги с Купета", и всеки с такова моментално отваря въпросната тема като види че вътре има нови мнения и веднага разбира къде ще се събират въпросните........идеята е всеки такъв да получи конкретна информация, ся верно че няма общо с тунинга, но не всеки има време да прелиства маса страници за да разбере примерно къде се събират Пунтовците да речем......А и в крайна сметка както и да е, не ми се спори за това.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар