Ти пък... чакай поне снимките да излезнат тогава нареждай
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На кръчма в събота вечер!
Collapse
X
-
EVITA
Явно тези ракии много са му дошли, тука само проверяваме в очакване, но нали човека е отиде при свекърва си, може да не е оцелял през нощта. Нека да имаме търпение. Пък и не ми се мисли какво ще има на тези снимки. Матей, ти поне едни айрянчета пи, няма за какво да се притесняваш :D .
Коментар
-
EVITA -
EVITA -
Логан
Скоро имам едно ходене в Пловдив, т.нар. командировка, но имам работа буквално за един час.....и то в събота, така че ще подбера който мога с колата и организираме веднага една софииско-пловдивска среща.....тъкмо ще ми покажете къде е тая борса на Брезовско шосе.......така, че дръжте се....софианци идват....
/ние толкова сме и софианци де, поне половината...
/....
Коментар
-
fhh
Ей ама какви сме убавци!!! :D :D :D Слави незнам дали щяхме да помогнем с мистрията ама със сигурност купона щеше да продължи! :P :P :P Нещо май невиждам снимки от дискотеке или от "малкия Новотел" ... къде сааааааааа???Нали пенсионерите отидохме да спим?
Коментар
-
Тази тема хаиде да я започваме, чеfhh написа:Ей ама какви сме убавци!!! :D :D :D Слави незнам дали щяхме да помогнем с мистрията ама със сигурност купона щеше да продължи! :P :P :P Нещо май невиждам снимки от дискотеке или от "малкия Новотел" ... къде сааааааааа???Нали пенсионерите отидохме да спим?

Пенсионерите не бяхте само Вие
. Така ми се ходише, ама някои хора окапаха и кой от къде. всички по леглата Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
Lancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990
Коментар
Реклама
Collapse

Сега се прибирам бре. еи сега след малко ще има снимки само да ги пооправя че нали такива се изискванията.

Коментар