vaskoni_1980 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00
Collapse
Заключена тема
X
X
-
може по домовете да ходим да ги събирамеpopara801 написа:Ами аз съм им писал.Ако иска някой от тях може да дойде.Знаят кога и къде,ама като гледам темата им явно няма да има тяхно присъствие.vaskoni_1980 написа:А някой няма ли да покани колегите от Казанлък да дойдат или им е много далече Сливен ??? и още нещо ако случайно съм без кола някой трябва да ме вземе за спътник до Сливен че много ми се ходи все пак там съм си изкарал 3 години Студентски живот
Коментар
-
Абе и за него не е сигурно ама ще гледам да го натоваря без да разбере.Ей дано да не ми прочете поста.strajaro написа:само владо навихме до сегаV.Vencislavov написа:Колеги,как върви подготовката за срещата? Има ли агитации?
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
той на работа докато се върне и сме на нова страницаа колко сигурни имаpopara801 написа:Абе и за него не е сигурно ама ще гледам да го натоваря без да разбере.Ей дано да не ми прочете поста.strajaro написа:само владо навихме до сегаV.Vencislavov написа:Колеги,как върви подготовката за срещата? Има ли агитации?

Коментар
-
Как назад бе мен обокновенно я спирам правилно,ама понякога я спирам и като хората.Не знам кое вече е правилно паркиране.Едно време ни учиха да паркираме на заден ход,за да може при потегляне да тръгнеш напред,а всички спират напред и на една кола растояние от другата кола,за да заемат повече място или от неумение от къде да знам.Който иска да види се виждат стикерите,така че няма какво повече да направя. :Dvaskoni_1980 написа:Митак оставяй си колата паркирана на зад да може да и се виждат лепенките дано някой се заинтересува и ако може да е на все на паркингаFIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
И двете са вярни.В неделя в 8:30 тръгваме за Сливен от уширението пред СБА.В 10:00 имаме среща в Сливен с колегите от трите града пред Била-та.Евентуално ще ходим до Карандила,но за срещата ни в 15:00 ще сме на линия(евентуално).Последно който иска идва в Сливен,който иска не.Ако има желаещи да идват.Ако нямат транспорт ще ги вземем по колегиалност.Места в колите с които ще ходим има.Поздрави. :DFresh написа:Я сега разяснете ще ходите ли в Сливен или срещата си остава на трафика пак ?
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
аз съм с 3-ма +мене 1 мога да вземаpopara801 написа:И двете са вярни.В неделя в 8:30 тръгваме за Сливен от уширението пред СБА.В 10:00 имаме среща в Сливен с колегите от трите града пред Била-та.Евентуално ще ходим до Карандила,но за срещата ни в 15:00 ще сме на линия(евентуално).Последно който иска идва в Сливен,който иска не.Ако има желаещи да идват.Ако нямат транспорт ще ги вземем по колегиалност.Места в колите с които ще ходим има.Поздрави. :DFresh написа:Я сега разяснете ще ходите ли в Сливен или срещата си остава на трафика пак ?
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар