Добре значи ще взема и големия лаптоп. Наистина ще черпиш биричка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема лятна среща гр.Китен
Collapse
X
-
А миналата година сина на колегата от Кърджали с Линеата нали беше с нас на Зангадор. Или той е успял да го вкара по служебни заслуги?Immortal написа:Сигурен ли си?Щото аз вече обещах да водя племенницата на дискотека! Лошо!Иначе ще ги съберем децата заедно, щото "страх ме е да спя сама"kosta написа:не пускат, и аз мисля да оставя Кристиян да спи (или играе на компа) след като тръгнем за ЗангадорТуко виж сме станали роднини

Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Брандирането ще е под формата на залепване на хартиен носител на стикера на форума, разпИчатан в голям формат на принтер :DImmortal написа:Не е ли вече късно за това?Иначе съм ЗА.GTipo написа:Мислех си, дали да не брандираме едни гоям чадър или шатра, и да си я опънем на плажа
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Да ви зарадвам с една добра новина-http://news.burgas24.bg/362445.htmlЩе направите сефтето на новият мост. :D
Коментар
-
Щото трябва лаптоп с 2ком порта за виза - ФЕС не поддържа тоя мотор.z_sutrov написа:Едно питане: защо да не е 1.6 с метални колектори? Каква е разликата?eh4ev07 написа:Колега ако споделиш с кои мотор е "твоя кошник" (дано не е 1.6 с метални колектори) имаш доста добри шансове да се класираш за безплатна диагностика
Коментар
-
Утре колегата ще е в Поморие.Ако искаш се отбии да се видим.deivid написа:Кой ден ще си там, за да се организирам и дойдаeh4ev07 написа:Добре значи ще взема и големия лаптоп. Наистина ще черпиш биричка
първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар