Добре си е пътя Дидо. :P Той пътя през Ришкият проход е по зле от този черен път.С по кротко каране едва ли някой ще има проблеми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Collapse
X
-
Това значи че ще се движи в комплект с още някой който да извози другия спътник при него, че не ни дават да се друсаме по каманяка.пп Сега остана да ни разрешат и да пътуваме и превеждам парите но чакам разрешениеImmortal написа:Относно пътя до комплекса:...Останалата част от пътя не е асфалтирана, но е покрит с трошено-каменна настилка и е нормално проходима.Ето клипче за да прецените как е: http://www.youtube.com/watch?v=Sx1yjM0d4owКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Чшшш, къф е тоя път веее...Че ми се напрАши макината.. Как ше се фаля че е лъскава като дойда... Требе да се осигурят маркучи, гъби и препарат за автомиене на място... Ако може и каки дето мият...Immortal написа:Относно пътя до комплекса:Пътят откъдето и да идвате до тракийската гробница след с.Старосел е отличен.От гробницата до комплекса са 12 км, от които последните 3-4 са нормален асфалт в нормално за България състояние.Останалата част от пътя не е асфалтирана, но е покрит с трошено-каменна настилка и е нормално проходима.Ето клипче за да прецените как е: http://www.youtube.com/watch?v=Sx1yjM0d4ow
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Явка,не бой се.За теб сме осигурили водоноска която да пуска вода пред теб ,че да не се дига прахоляк.Yavor написа:Чшшш, къф е тоя път веее...Че ми се напрАши макината.. Как ше се фаля че е лъскава като дойда... Требе да се осигурят маркучи, гъби и препарат за автомиене на място... Ако може и каки дето мият...Immortal написа:Относно пътя до комплекса:Пътят откъдето и да идвате до тракийската гробница след с.Старосел е отличен.От гробницата до комплекса са 12 км, от които последните 3-4 са нормален асфалт в нормално за България състояние.Останалата част от пътя не е асфалтирана, но е покрит с трошено-каменна настилка и е нормално проходима.Ето клипче за да прецените как е: http://www.youtube.com/watch?v=Sx1yjM0d4ow

Коментар
-
Мише, кви са тия скверни думи бе - безалкохолно... Ако ще е така, да не идвам?!!?Краси, евала за водоноскатаmsotiroff написа:Ти нали не си консумаатор?!... за теб тр да взема безалкохолен бирок Yellow_Flash_Colorz_PDT_06qnisZ написа:Бе ти го метни в багажника пък от него винаги ще има нужда. :D
Ще ти звънна да кажа точен час и къде да ме чака :P
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Ми той Янко е въздържател, какво да го правим... Иначе аз водата почти съм я отказал, за теб не знамYavor написа:Мише, кви са тия скверни думи бе - безалкохолно... Ако ще е така, да не идвам?!!?msotiroff написа:Ти нали не си консумаатор?!... за теб тр да взема безалкохолен бирок Yellow_Flash_Colorz_PDT_06qnisZ написа:Бе ти го метни в багажника пък от него винаги ще има нужда. :D
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
А сигурно след сутрешната ракия ще ни пуснат.avvasilev написа:Един въпрос:На 27 от колко часа може да се настаняваме?Стандартното 11:00-12:00 или по-късно?
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Това не сме питали, но мисля че от обяд нататък няма да има проблем.И да има някой (едва ли) за предната вечер там, до обяд трябва да се изнесе. Но за да сме сигурни, ще питаме при следващото обаждане (Няма да се обаждам само за това).НЕЩО ВАЖНО:Разпределението на стаите ще го правим ние, по разпечатка на плановете на сградите.Не знаем какво е състоянието на всички стаи - няколкото, които видяхме ( и вие виждате по снимките) изглеждат прилично.Разпределението го правим съвсем по случаен признак. Който дойде по-рано - ще има възможност да си смени стаята, ако е недоволен от нещо.Увериха ни, че условията във всички стаи са еднакви, дано да е така.До ден-два ще пуснем предложенията за менюта за официалната вечеря и обяда в събота - силно препоръчително е да си изберете готови менюта поне за вечерта, а и за обяда - за да не затрудняваме кухнята и да ни обслужват по-бързо.avvasilev написа:Един въпрос:На 27 от колко часа може да се настаняваме?Стандартното 11:00-12:00 или по-късно?
Коментар
-
Относно маршрута от София до Старосел, може да видите и тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=80833
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар