emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Collapse
X
-
Чш, Деяне, що не качи снимката, на която съм с въздушната пушка и "лееко" бременна в 9-я?
Там се упражнявах в стрелба по модератори, ама Торнадо не "рачи" да ми бъде мишена...
Ооооп, по-здрав за сите модери:http://www.youtube.com/watch?v=6f4jnN-e5B4
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Абе ти жиците си вземи, не прави на опарен...Ся както няма какво да мапваш ( поне не и с особен резултат ) не ми се прави на ощипана мома...Кога стана кюмюрджия, кога ти почерня гъза ...emzo написа:Мани ги тия трактори ве, тракат, пушат, вибрират.Значи, да не взимам никакви кабели, лаптопи ..... хмм което ме подсеща .... Immortal-e има ли там нет бря ?
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Ще ги комбинирате, мис и мисис в едно ще го направите.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Богомиле,1. По законите на РБ - кака ти е мис!!!2. Направо ми давайте наградата и да не се разправяме.coolboby написа:Дойде ми нещо на ум!Мис Фиат Форум България имало ли е някога.Ирка я изключваме
Работя с Еконт.
3. Кака няма да присъства на срещата, така че, виж точка 2 - второто изречение.
4. Мое да си направите конкурс за "най-вита вита баница".
Ще участвам задочно в конкурса, като изпратя анонимно едно парче, запечатано в плик!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
1.По законите на РБ и баба Стефка комшийката е МисIrka_fihi написа:1. По законите на РБ - кака ти е мис!!!2. Направо ми давайте наградата и да не се разправяме.
Работя с Еконт.
3. Кака няма да присъства на срещата, така че, виж точка 2 - второто изречение.
4. Мое да си направите конкурс за "най-вита вита баница".
Ще участвам задочно в конкурса, като изпратя анонимно едно парче, запечатано в плик!

според мен всяка раждала жена автоматично минава в категорията Мисис;2.Награда на неприсъствали няма да се дава, ела и си я вземи
4.За баницата никой няма да ти откаже
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
На привършване са тези около 25 г.И аз искам ама немога да намеря.Kuku написа:Искам чернокоса награда.Да може да прави мусака и да е около 25г.ogi28b написа:Ще осигурим скромни, но привлекателни и хубави награди
първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Най - добра рисунка с ключ.Най - бързо пукане на 4 гуми с шило.Най - бързо демонтиране на емблема от преден капак.Бързо бутане на кола в кал.ogi28b написа:Измислихте ли какви дребни състезания да си организираме? Ще осигурим скромни, но привлекателни и хубави награди
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse

Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар