Yavor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Collapse
X
-
Аз по темата си мълча, щото сигурно имам много мераклииkiro_of_the_day написа:Хм...Не ми излизат бутоните - иначе немаш грижи!Yavor написа:Дано още не си пеша до тогава...emzo написа:Там сме
Ако е така -аз лично ще мина да те взема
А за пейнбол турнира - може ли някой колега модератор да ми прасне едно предупреждение, че много ми се иска да отстрелям Иммортала...
Ще трябва админ да те накаже...
Ама на Явор ще му позволя лично да ме отстреля... с една бутилка VAT69
Коментар
-
то предопредени колкото искаш, модераторите са малко, ама нищо ще си облекът по дебели дрехиivailo rachev написа:Че то ако е така вземете ме направете и мен един модератор и да започвам да праскам предупрежденияImmortal написа:Ама на Явор ще му позволя лично да ме отстреля... с една бутилка VAT69

Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
И да вземете малкия ,чеMartoModev написа:Йеее най-накрая! Там сме с Марти!Поздрави на всички!Софи
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
И аз се записвам и ще си платя... не съм сигурен да не излезне нещо в последния момент, че нали знаете .... чакаме
Ако се провали идването ми някой колега ще ме замести достойно ...пък за парите сигурен съм че ще си ги получа
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Ам ко чакаш?popara801 написа:Е още не е бе.Кара на пауър горивото.Абе как ми се записва вече....avvasilev написа:Ти си на метан станциятаemzo написа:Аз се настанявам по средата на алкохолното срелбище.
))

първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар