Пука ми, нали има Китенска Перла и Рафи до Пощата, нека ми вали, нали съм на морето, а не в Софето.
Рафи нема ли в Стара Загора, та чак до Китен ще ходиш? А Китенска перла не знам кво е, да не е няква вегетарианска салата? ...и квото и да ми говориш, няма как да съжалявам за пропуснатото, щото...къде е Китен 2 дни, къде е Португалия - 2 седмици!
Китенска перла е ресторанта в който бяхме вечерта.Ибаси якия хамбар.Яко се начерпихме там и едни китни хора завързахме.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Абе, Митак, аз га съм яла и пила у Китенска перла, ти си завършвал първи клас! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Моля присъстващите на събитията от Китен 1 - Началото , да потвърдят моето наличие там! ...а пропо - закъде ги завързахте тия китни хора, за стълба на мъченията ли? Или позорния стълб? ...познат още като пилон...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Абе, Митак, аз га съм яла и пила у Китенска перла, ти си завършвал първи клас! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Моля присъстващите на събитията от Китен 1 - Началото , да потвърдят моето наличие там! ...а пропо - закъде ги завързахте тия китни хора, за стълба на мъченията ли? Или позорния стълб? ...познат още като пилон...
Тама нейде си.Апропо,що питаш ква е тая перла тогава>
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Mи да видя кой ще се върже, пък и ние така си говорим с Емо. Той като каза,че няма да идва на Ичера и после питаше какво е това Ичера. Айде, джапанките в сака ли са вече?
Ванга
Бе аз друга версия знам за Ичера, ама нейсе. Кои "ние" не сме пожелали да те заберем?...още ти дължа един бой за това! За следваща среща - ще ти пратя писмена покана, вервай ми! Айде по-здрав за всички, които са стегнали куфарите за Китен и само чакат сигнала:http://www.youtube.com/watch?v=BgjIRmSfFus
Ванга
:D А някой смята ли да остане малко по-дълго след срещата?.Аз по принцип съм на сватба( не моята ) на 03.07 в гр.Казанлък и мисля да се отеса за 4-5-6дни до южното ни черноморие.Китен ми е в списъка на плажовете :D
Коментар