ok
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Виж по-горе,ти започна с моето, макар че не съм те виждала от десет дни и на трафика днес те нямаше, иначе изобщо нямаше да пиша по този повод.Срещите така или иначе си продължават.popara801 написа:Добро утро!Че кога е нямало срещи бе???п.п Моля и моето име да не се споменава напразно!Princo написа:Утре ще има ли среща след всички тези листопади ...

Коментар
-
заповядай, добре си дошъл.часът е 17.00 на паркинга на техномаркет.Tenix написа:Здравейте колеги.От доста време се каня да дойда на някоя среща в Стара Загора, но все не ми остава време.Понеже съм студент в София ходя на техните срещи.Кажете кога ще се събирате да дойда да се запознаем и да обменим някоя друга дума.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
заповядай колега макар че напоследък не съм отнай редовните ще е хубаво да се запознаемTenix написа:Здравейте колеги.От доста време се каня да дойда на някоя среща в Стара Загора, но все не ми остава време.Понеже съм студент в София ходя на техните срещи.Кажете кога ще се събирате да дойда да се запознаем и да обменим някоя друга дума.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар