Колегата не желае присъствието ми !Аз съм всичко друго, но не и натрапник.
Както съм казвал и преди и това е мое мнение,а именно всеки има право да присъства на всяка една среща свързана с форума.Не е правилно да не дойдеш заради един човек.Всички останали желаят присъствието ти.Това се отнася и за Венци и за всеки един!
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Митак не съм забелязала Венци да е спрял да идва, но ако трябва да му се помолим или направо да му плащаме част от бензина, до колкото разбрах това е една от причините, за да не присъства всяка седмица.
Да, дори мислех, ако е съгласен мога през седмица направо да го вземам от Гълъбово и после да го връщам
Мисля,че няма да се навие.Той на всички срещи на форума обича да ходи с неговата кола колкото и да му струва това.Изключвам една две в които сме ходили заедно с една кола някъде!
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Да, дори мислех, ако е съгласен мога през седмица направо да го вземам от Гълъбово и после да го връщам
Мисля,че няма да се навие.Той на всички срещи на форума обича да ходи с неговата кола колкото и да му струва това.Изключвам една две в които сме ходили заедно с една кола някъде!
Така е ,хубаво е, че се подкрепяте, все пак сте един екип, а и Венци е коректен колега.
Така е ,хубаво е, че се подкрепяте, все пак сте един екип, а и Венци е коректен колега.
Аре ся пак! Ти нали си от тоя екип мъ колежке!?!Ще те подкрепяме и тебе нали знаеш!Само да ти се наложи. :D
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Здравейте, колеги,Смея да кажа че всеки че сме и ще бъдем зара тийм(най-задружния екип) и въпреки че напоследък не съм редовно на срещите(семейни проблеми) не трябва да се делим и присъствието на всички колеги е желателно.
Здравейте, колеги,Смея да кажа че всеки че сме и ще бъдем зара тийм(най-задружния екип) и въпреки че напоследък не съм редовно на срещите(семейни проблеми) и присъствието на всички колеги е желателно.
Здравейте, колеги,Смея да кажа че всеки че сме и ще бъдем зара тийм(най-задружния екип) и въпреки че напоследък не съм редовно на срещите(семейни проблеми) и присъствието на всички колеги е желателно.
Коментар