да да мерси ... за гостоприемството..ориентирах се вече къде сме гларусите 

Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11
Collapse
Заключена тема
X
X
-
картера е залепен имаше тест за сега бива :D след малко отивам на тест драйфTornado написа:Какво стана с картера на васкони нали ви дадох линк за един.Какво му е на твоя?
ново масло залепен картер нови спирачки нов съединител само писта ми трябва
Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Да внимаваш на пистите,че има високи шикани,да не отлепиш пак картера като компот!vaskoni_1980 написа:картера е залепен имаше тест за сега бива :D след малко отивам на тест драйфTornado написа:Какво стана с картера на васкони нали ви дадох линк за един.Какво му е на твоя?
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Браво Васко,подпали гумите на тази печка.vaskoni_1980 написа:картера е залепен имаше тест за сега бива :D след малко отивам на тест драйфTornado написа:Какво стана с картера на васкони нали ви дадох линк за един.Какво му е на твоя?
Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
ЕЕ още ви се увеличава сектата старозагорска а?emzo написа:Стражо ми каза да ви кажа, че е против 15.00
А мене може да ме подкупите с нафта 
Митак какво имаш против печките бе ей,трябва да говорим нещо с тебе
Емо кво ревеш за тая нафта бе?прави като мене,ревах на приятелката на баща и и днеска взе че ми го напълни до горе Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Honda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
Ти на работа ли си ,че утре ще ходя до Загората май да си взема новия лаптоп?shterbaka написа:ЕЕ още ви се увеличава сектата старозагорска а?emzo написа:Стражо ми каза да ви кажа, че е против 15.00
А мене може да ме подкупите с нафта 
Митак какво имаш против печките бе ей,трябва да говорим нещо с тебе
Емо кво ревеш за тая нафта бе?прави като мене,ревах на приятелката на баща и и днеска взе че ми го напълни до горе Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар