И ние се прибрахме сега! Купона беше невероятен!Вие всички много добре знаете какво означава за мен, че бяхте там! Благодаря е малко да ви кажа! Чест беше, за мен да бъда сред вас ! Отнася се всички, без значение клубната им принадлежност!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Ти ако си дърво, Ichkin е цяла гора Ама има мерак да се учи, ще стане човек от него Макар че още се катери по дърветата, както може да се види по снимките
Абе мераклия си е тойАма ти може да го питаш за преки пътища. Уникална навигация има, ей.Сливен-Ст.Загора = 120км. (около 2ч.) + 2 носача + крива джанта.А който пътува София-Ямбол да знае, че има и по пряк път. След Н.Загора по черния път се стига по-бързо, а и трафик няма, пък и винетка не ти трябва.ПП: Ако някой има излишна навигация (като на Илиян) да ми пише ЛС - КУПУВАМ я без значение колко струва :D
Вас двамата горе не искам да ви коментирам, защото освен, че съм самороден уникален танцувален талант, GPS-а ми гоуем пичш. Обаче гаврата на Коста с автомобилът ми по магистралата, не мога да я преглътна :DП.С. : Не очаквах някой да ме изненада с ракия ... рядко се случва, пък камо ли от изтока Евала, Краси
Ти ако си дърво, Ichkin е цяла гора Ама има мерак да се учи, ще стане човек от него Макар че още се катери по дърветата, както може да се види по снимките
Е значи не съм сам.Но след няколко ракии може и аз да съм пластичен.
първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Е всички имахме маймунски изблици от време на време.Все пак алкохола не прощава на никого. Много хубаво си прекарахме.Иска ми се още да съм там,а не тук в Стара Загора.Релаксирахме добре.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Абе мераклия си е тойАма ти може да го питаш за преки пътища. Уникална навигация има, ей.Сливен-Ст.Загора = 120км. (около 2ч.) + 2 носача + крива джанта.А който пътува София-Ямбол да знае, че има и по пряк път. След Н.Загора по черния път се стига по-бързо, а и трафик няма, пък и винетка не ти трябва.ПП: Ако някой има излишна навигация (като на Илиян) да ми пише ЛС - КУПУВАМ я без значение колко струва :D
Аааааа,не така с лошо де .Чекай да му пратя нова карта и ще видиш що е туй навигация. :D
Вас двамата горе не искам да ви коментирам, защото освен, че съм самороден уникален танцувален талант, GPS-а ми гоуем пичш. Обаче гаврата на Коста с автомобилът ми по магистралата, не мога да я преглътна :DП.С. : Не очаквах някой да ме изненада с ракия ... рядко се случва, пък камо ли от изтока Евала, Краси
Май бая те изненада тая ракия.Не бъди толкова скептичен към изтока.У Канобатския край се правят едни от най-добрите ракии. Токова са убави ,че чак те избива на разходка по гредореда.
Чат за Зимно/пролетна среща с. Ичера Сливенска област
Ей , да пишете Изтока с главна буква . Тука се ражда нацията .Забелязвам две особености в поведението на колегата Ичкин 1. Когато е трезвен се катери по дърветата .2. Когато е употребил ракийца , покорява гредореда .P.S. Съжалявам , че не останах - можех да му понаведа малко гредите , увисвайки на тях с моето туловище
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар