Този път ще има среща.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
09.03 Среща на ЕКО-то от 20.00 часа.
Collapse
X
-
Аз съм там
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org
Коментар
-
Гост
Младежи...много се извинявам за срещата...забравих....съжалявам....а и имах и работа...срам ме е, ама а де....сори на всички.
Коментар
-
Хаха, аз направо си седях на едно място, какво ти буксуванеMitko написа:Имаше много бира и 2 старта. Така де, да открием сезона на ластиците. Дръпнахме се аз и Станислав, но не беше реална оценката щото той много боксува на мокрия път.Tempra написа:Младежи...много се извинявам за срещата...забравих....съжалявам....а и имах и работа...срам ме е, ама а де....сори на всички.

Ама ти как ръчкаш 8000 оборота на първа, направо ме уби...Тоя човек върти със 100 на втора, пазете се ...
Коментар
-
Абе трябваше и аз да се включа, да ви понакажа хехехеemdless4 написа:Хаха, аз направо си седях на едно място, какво ти буксуванеMitko написа:Имаше много бира и 2 старта. Така де, да открием сезона на ластиците. Дръпнахме се аз и Станислав, но не беше реална оценката щото той много боксува на мокрия път.Tempra написа:Младежи...много се извинявам за срещата...забравих....съжалявам....а и имах и работа...срам ме е, ама а де....сори на всички.

Ама ти как ръчкаш 8000 оборота на първа, направо ме уби...Тоя човек върти със 100 на втора, пазете се ... 
Следващият път ще се пуснем тримата

Коментар
Реклама
Collapse

Пай се, Еко Фекалиум, идем.....
Коментар