Днес някой ще ходи ли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
Я кажете къде се намира в пловдив или дайте телефон за връзка че трябва да правя диагностика .мерсиAirfan написа:И аз.Валентино_88 написа:Наистина много добър. Изключително доволен от него.dobrujanetza написа:Колегата gal-76.idrltd написа:Пичове да ви питам като сте от Пловдив кажете читав сервиз на ФИАТFiat Bravo 1.9GT GTD105
Коментар
-
за 5000 лв верно тря черпи!!!! :DЖорка кви пари е това удоволствие ако не е тайна?Виделин Райчинов написа:Значи трябва да почерпиш?sUkI написа:Колеги,продадох HGT-то днес...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Ок,Жорка.Дано останеш доволен,че няма добри бояджии.От приятелите ми няколко човека боядисваха кой детайл кой цялата...кенеф.Очаквам резултата,надявам се да изглежда по-добре и от преди!Airfan написа:Каско-то плаща предимно. Цената е като за мен, тъй като се познаваме и ще ти я кажа лично, не е за форум.Racer GT написа:Жорка кви пари е това удоволствие ако не е тайна?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
По-лошо от преди няма да е. Преди само покрива е бил оригинален. Ти от твоето боядисване не си ли доволен?Racer GT написа:Ок,Жорка.Дано останеш доволен,че няма добри бояджии.От приятелите ми няколко човека боядисваха кой детайл кой цялата...кенеф.Очаквам резултата,надявам се да изглежда по-добре и от преди!Airfan написа:Каско-то плаща предимно. Цената е като за мен, тъй като се познаваме и ще ти я кажа лично, не е за форум.Racer GT написа:Жорка кви пари е това удоволствие ако не е тайна?
Коментар
-
преди беше лъскачка,ако сега е по-добре ще е пърфект!Сравнително доволен съм,макар че очакванията ми бяха по-големи...НО предполагам знаеш стъклопластовите изделия си искат майсторлък не всеки се справя с тях.Преди 10тина дни едно аверче си взе колата от доверен сервиз,каското покриха боядисването-няма да ти казвам за каква салата става дума.Airfan написа:По-лошо от преди няма да е. Преди само покрива е бил оригинален. Ти от твоето боядисване не си ли доволен?Racer GT написа:Ок,Жорка.Дано останеш доволен,че няма добри бояджии.От приятелите ми няколко човека боядисваха кой детайл кой цялата...кенеф.Очаквам резултата,надявам се да изглежда по-добре и от преди!Airfan написа:Каско-то плаща предимно. Цената е като за мен, тъй като се познаваме и ще ти я кажа лично, не е за форум.Racer GT написа:Жорка кви пари е това удоволствие ако не е тайна?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар