Jimy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
След като залепиш буквите със хартиената лента на стъклото, минаваш с някаква пластмасова карта върху хартията- да се залепят хубаво буквите на стъклото. След това отлепяш бавно хартията.mitaka 23 написа:Колеги кажете някакъв номер как се слага стикера като тръгна да го отлепям някой букви остават на транспортната лента а някой на другата.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Днес го сложих колега стана както трябва Yellow_Flash_Colorz_PDT_15dobrujanetza написа:След като залепиш буквите със хартиената лента на стъклото, минаваш с някаква пластмасова карта върху хартията- да се залепят хубаво буквите на стъклото. След това отлепяш бавно хартията.mitaka 23 написа:Колеги кажете някакъв номер как се слага стикера като тръгна да го отлепям някой букви остават на транспортната лента а някой на другата.
Коментар
-
И на мен 16 часа ми е по-удобно, защото от 18 часа ми се разбива тотално вечерта и сега ще пропускам по-често срещите.Tqnkata написа:като дойдат големите жеги юли и август пак ще говоримdobrujanetza написа:От 16.00 часа май беше по-добре...Tqnkata написа:аз пропускам много ме дразни тва времеChosenOne написа:То щяло да вали днеска в толкова .....

Коментар
-
не бе аз да не се пържим иначе квот кажетеAirfan написа:И на мен 16 часа ми е по-удобно, защото от 18 часа ми се разбива тотално вечерта и сега ще пропускам по-често срещите.Tqnkata написа:като дойдат големите жеги юли и август пак ще говоримdobrujanetza написа:От 16.00 часа май беше по-добре...Tqnkata написа:аз пропускам много ме дразни тва времеChosenOne написа:То щяло да вали днеска в толкова .....
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Все тая да ти кажа. Споделям моето мнение само.Tqnkata написа:не бе аз да не се пържим иначе квот кажетеAirfan написа:И на мен 16 часа ми е по-удобно, защото от 18 часа ми се разбива тотално вечерта и сега ще пропускам по-често срещите.Tqnkata написа:като дойдат големите жеги юли и август пак ще говоримdobrujanetza написа:От 16.00 часа май беше по-добре...Tqnkata написа:аз пропускам много ме дразни тва времеChosenOne написа:То щяло да вали днеска в толкова .....

Коментар
-
Колеги 4 не е ли малко жега ! 6 часа мисля че е по добре
Търся огледало за Пунто МК1 --->>> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...91c03ff0b4f941
GT 1.4 TURBO 8V
Коментар
-
аз два пъти ходих и никои не срещнах в 18:00...преди 20-тина дни беше последния път и нямаше никои...Airfan написа:От 18 часа си е.KaTsArA написа:Колеги 4 не е ли малко жега ! 6 часа мисля че е по добре
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар