Хайдеееее слагайте маповете за драг и на чертатааааааааа!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
X
-
Биеш 200 коньов дизел.... Знаеш как е...?? :DsUkI написа:Боядисахме ги и много красиви станаха...Иначе Жоро с лилавото купе турбо се дърпа с Нисан 350з и аз се дърпах с 200коня дизелова Астра от новите двуврата
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Sport режима,знаеш как еJTD RACER написа:с копче или без ?sUkI написа:ИН НЮТЪН МЕТЪРС ЛУЙ ТРЪСТRacer GT написа:Биеш 200 коньов дизел.... Знаеш как е...?? :DsUkI написа:Боядисахме ги и много красиви станаха...Иначе Жоро с лилавото купе турбо се дърпа с Нисан 350з и аз се дърпах с 200коня дизелова Астра от новите двуврата

Got nos?
Коментар
-
Той е с МАЛЪК РЕМАП бе няма как да знае....sUkI написа:Sport режима,знаеш как еJTD RACER написа:с копче или без ?sUkI написа:ИН НЮТЪН МЕТЪРС ЛУЙ ТРЪСТRacer GT написа:Биеш 200 коньов дизел.... Знаеш как е...?? :DsUkI написа:Боядисахме ги и много красиви станаха...Иначе Жоро с лилавото купе турбо се дърпа с Нисан 350з и аз се дърпах с 200коня дизелова Астра от новите двуврата

Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse

Ади бе Жоре, цял ден ли ги сменяш ти дискове 
Кафета, коли, моабет и станаха накрая.
Коментар