Колеги, вече са преведени всички средства, които са събрани по кампанията "Да оцветим една детска приказка", които бяха набирани чрез СМС с текст "DMS BEBE", изпратен на номер 17777 за всички мобилни оператори. За месец октомври 2010 г. са изпратени 59 смс, а сумата за тях е 69.30 лвЗа месец ноември СМС-те са 230, а сумата е 298.70.За месец декември са изпратени 102 СМС за 126.32.За януари 2011 г. са изпратени едва 5 СМС, като за тях получаваме 5. 93 лв. ОБЩО: 500.25 (Петстотин лева и двайсет и пет стотинки)По-наблюдателните от вас може би ще забележат, че сумите са повече от първоначално обявените 0.90 лв/СМС, а също така и това, че стойността на 1 СМС за всеки месец е различна. Това се дължи на начина на разпределение на "неразпознатите" СМС по всички кампании, което е записано в Договора, подписан между СФФБ и ФПББ. До 27 Април ще бъдат изготвени отчетите по кампанията и ще бъдат публикувани. С тези средства предстои да бъдат закупени отново подобни неща, като подробностите ще бъдат уточнени между хората, отговорни за кампанията. Добър повод за новото дарение може би ще е 1 юни - ден на детето. Това последното си е мое мнение, не ангажирам никой с него.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дарителска кампания на 'ФФБ' 2010г. - ЗАВЪРШИЛА
Collapse
X
-
Аз съм на мнение, че идеята за 1юни е много добра. Както някои от вас знаят, ние с fihi и Inessita миналата година ходихме.Не знам прави ли се нещо по въпроса, но ако да - бихте ли били така добри да пишете в темата? И ако се ходи - да се свържем, че имаме още дрешки, играчки и обувки, да ги занесете. Понеже ние да нямаме възможност да отидем, поне да ги занесат тези, които ще ходят. Надявам се,че няма да е проблем."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
PyMu
Аз мога след 2 седмициРед: организирам и от други места, така, че дори аз самата да не успея да се вместя в срока, ще имам все пак какво да дам за когато ще носите.
Коментар
-
Предполагам, в четвъртък ще има среща на Дон Вито? Ако да - някой би ли се ангажирал да ни изчака, за да донесем кашона и чантата с дрешките и играчките? Няма да можем да дойдем преди 21ч. така че, който има желание да остане и да ни изчака, моля, нека да пише!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
ogi28b написа:Моля всички, които имат у тях пакети с дрехи, обувки, играчки - да пишат в темата, за да можем да преценим кога и как ще е най-удачно да бъдат събрани на едно място, след което да бъдат транспортирани към дома. Да речем - до края на следващата седмица....и слушай, когато ти говорят важни неща!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Повтарям, за ОЧЕВИДНО неразбралите: Който има у себе си пакети с дрехи, обувки, играчки - нека само да напише какво и колко, след което ще обсъдим кога и как ще стане събирането и транспортирането на нещата към дома. Това не означава "Донесете пакетите когато на вас ви е удобно, пък ние ще се оправяме".
Коментар
-
ogi28b написа:Повтарям, за ОЧЕВИДНО неразбралите: Който има у себе си пакети с дрехи, обувки, играчки - нека само да напише какво и колко, след което ще обсъдим кога и как ще стане събирането и транспортирането на нещата към дома. Това не означава "Донесете пакетите когато на вас ви е удобно, пък ние ще се оправяме"."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Първо - чети внимателно ТУК, вникни в смисъла, след което продължи с този пост. Ако все пак смисълът не е ясен - прочети горното си мнение и по-точно цитираното мое мнение. Там е написано още по-ясно, че сега е достатъчно само да се обяви къде какво има. Повтарям ключовото изречение: Който има у себе си пакети с дрехи, обувки, играчки - нека само да напише какво и колко, след което ще обсъдим кога и как ще стане събирането и транспортирането на нещата към дома.Irka_fihi написа:...имаме кашон с дрешки, играчки и обувки + чанта с дрешки от колегата pepsi.Irka_fihi написа:Срокът за събиране "да речем, следващата семдица", вече настъпи
Коментар
-
PyMu
-
Мисля, че е време да започне организацията за тазгодишната кампания ? Имаме само три месеца!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Колеги, в събота ще посетим отново дома в Кюстендил. Има известно количество събрани дрешки и играчки от миналата година, а също има и 500 лева от кампанията ДМС, които все още стоят непокътнати в сметката на клуба. Тази седмица ще купим нещо с тях и в събота, 10 декември 2011 г. ще отидем да ги занесем. С това ще приключим окончателно миналогодишната кампания. Ако има желаещи да посетят дома - добре дошли са, но трябва сами да се погрижат за транспорта си, защото сме осигурили транспорт само за двама души и багажа, който ще носим.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар