fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещата на карандила!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Еееее такива са рисковете на домакинаeh4ev07 написа:И накрая ако си остана сам горе в няколко бунгала и стаи в хотела ако не е тъжно ще е доста смешноfihi написа:1. popara801 - бунгало - 20лв. - цяло. 2. Stefanaki - стая за двама в хотел Стелит. 3. Immortal - стая в хотела за двама. 4. VesMil - Стая в хотела за двама. - Не сме още сигурни на 100%, ще стане ясно Вторник евентуално, но реших да се запиша де...... 5. сем.fihi - бунгало - 20лв. - цяло. - Не сме сигурни на 100%, ще стане ясно вторник-сряда, но решихме да се запишем де......
и на мен кво ми беше мислиш, мисля че ще се съберем, спокоино
Коментар
-
Гледай сега,ако наистина повечето хора искат да сме в хотела що не спим всички там?И ако има места разбира се де.eh4ev07 написа:И накрая ако си остана сам горе в няколко бунгала и стаи в хотела ако не е тъжно ще е доста смешноfihi написа:1. popara801 - бунгало - 20лв. - цяло. 2. Stefanaki - стая за двама в хотел Стелит. 3. Immortal - стая в хотела за двама. 4. VesMil - Стая в хотела за двама. - Не сме още сигурни на 100%, ще стане ясно Вторник евентуално, но реших да се запиша де...... 5. сем.fihi - бунгало - 20лв. - цяло. - Не сме сигурни на 100%, ще стане ясно вторник-сряда, но решихме да се запишем де......
И ако е така пиши ни тези които сме заявили бунгала за двойни стаи!
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
по две причини 1.едва ли ще има достатъчно места защото се застъпваме с една студентска групаpopara801 написа:Гледай сега,ако наистина повечето хора искат да сме в хотела що не спим всички там?И ако има места разбира се де.eh4ev07 написа:И накрая ако си остана сам горе в няколко бунгала и стаи в хотела ако не е тъжно ще е доста смешноfihi написа:1. popara801 - бунгало - 20лв. - цяло. 2. Stefanaki - стая за двама в хотел Стелит. 3. Immortal - стая в хотела за двама. 4. VesMil - Стая в хотела за двама. - Не сме още сигурни на 100%, ще стане ясно Вторник евентуално, но реших да се запиша де...... 5. сем.fihi - бунгало - 20лв. - цяло. - Не сме сигурни на 100%, ще стане ясно вторник-сряда, но решихме да се запишем де......
2.ако всички сме в хотела не може да ползваме барбекюто на бунгалата
Коментар
-
Ами май май ще вали и го дават студено!Тогава поне дано се съберем в ресторанта вечерта,а си оставаме в бунгалата за спането.За мен не е проблем!eh4ev07 написа:по две причини 1.едва ли ще има достатъчно места защото се застъпваме с една студентска групаpopara801 написа:Гледай сега,ако наистина повечето хора искат да сме в хотела що не спим всички там?И ако има места разбира се де.eh4ev07 написа:И накрая ако си остана сам горе в няколко бунгала и стаи в хотела ако не е тъжно ще е доста смешноfihi написа:1. popara801 - бунгало - 20лв. - цяло. 2. Stefanaki - стая за двама в хотел Стелит. 3. Immortal - стая в хотела за двама. 4. VesMil - Стая в хотела за двама. - Не сме още сигурни на 100%, ще стане ясно Вторник евентуално, но реших да се запиша де...... 5. сем.fihi - бунгало - 20лв. - цяло. - Не сме сигурни на 100%, ще стане ясно вторник-сряда, но решихме да се запишем де......
2.ако всички сме в хотела не може да ползваме барбекюто на бунгалата
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
и за това ще намерим решение аз говорих за 5-6 стаи като част от тях са с 3-4 легла така че проблем за сега няма а ако трябва утре ще говоря за още стаи или ще се настаним по повече от 2 човека в стая. Абе напълнете темата за записване пък до петък ще намеря къде да ви настаняVIN написа:Ами ако се съберем повечко ще има ли места в хотела, колко стаи има? Аз сигурно ще идвам с жената а и Владо може би с неговата но не се знае още.Ако сме повечко и не се съберем
Коментар
-
Ще се съберем!Аз мисля,че ще сме поне 30 човека,ама да видим!eh4ev07 написа:и за това ще намерим решение аз говорих за 5-6 стаи като част от тях са с 3-4 легла така че проблем за сега няма а ако трябва утре ще говоря за още стаи или ще се настаним по повече от 2 човека в стая. Абе напълнете темата за записване пък до петък ще намеря къде да ви настаняVIN написа:Ами ако се съберем повечко ще има ли места в хотела, колко стаи има? Аз сигурно ще идвам с жената а и Владо може би с неговата но не се знае още.Ако сме повечко и не се съберем
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
ако имаш предвит тея които ще са с преспиване -ДАНО а ако е за тея които са с пре(С)пиване бъди убеденpopara801 написа:Ще се съберем!Аз мисля,че ще сме поне 30 човека,ама да видим!eh4ev07 написа:и за това ще намерим решение аз говорих за 5-6 стаи като част от тях са с 3-4 легла така че проблем за сега няма а ако трябва утре ще говоря за още стаи или ще се настаним по повече от 2 човека в стая. Абе напълнете темата за записване пък до петък ще намеря къде да ви настаняVIN написа:Ами ако се съберем повечко ще има ли места в хотела, колко стаи има? Аз сигурно ще идвам с жената а и Владо може би с неговата но не се знае още.Ако сме повечко и не се съберем

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар